bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Samma Författare:
Gungbräda
Liknande böcker:
Muralgranskaren
 D. Nessle
Stora fräckisboken
 B. Karlsson
Annons-flickan från Od..
 J. Skeslien Charles
Martins bästa - och sä..
 M. Timell
Visst är det härligt a..
 R. Fuchs
Feng Shui för katter
 R. Jay
Mästerliga missar
 S. Pile
Grönköping skattas hög..
 G. Ljusterdal
Pek-Elvis
 L. Steiner
Pek-Elvis
 L. Steiner

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
KlassikerDom är här nu!

 
Författare: Åsa Lundh
Genre: Humor
Ämnesord: musik, humor, kärlek, barn, relationer, förälder, färg
Utgivningsår: 2008
ISBN: 9163324768
 
Romantik:  4
Humor:  9
Lärorik:  9
Sorglig:  2

KÖP PÅ CDON.COM
Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


Allt är inte alltid som det ser ut att vara. Att vara tjej, mamma, anställd i en färgaffär, dotter, kompis, kvinna och samtidigt på jakt efter en drömprins i en värld full av plattfötter kan vara ett helvete. Eller väldigt kul. För om man lär sig skratta åt elände klarar man allt.

Medelbetyg: 4,5 (6 röster)

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av Dom är här nu! :


Bildoktorn 2008-03-26 16:05
Det här är så jävla jävla bra.
Det här är så jävla jävla roligt.
Jag skrattar högt, ofta och länge och jag förstår inte hur hon bär sig åt. Hon drar i trådar, hon berättar, beskriver och allt i ett konstigt hoppkok
som funkar förvånadsvärt bra.
Jag hoppas läsa mer av Åsa Lundh. Förhoppningsvis kan hon knyta ihop historierna bättre om hon skriver mer. Men som debutverk är detta banbrytande som jag ser det.
Betyg 5

Ravn 2008-03-27 09:16
Äntligen!
Åsa har fattat att jag och alla andra halvvuxna tjejer/damer/kvinnor (välj det som känns bäst) kan och vill vara barnsliga, ha rosa Sony Walkmans, spela och älska samma musik som man gjorde när man var sjutton med synthgelélugg, spela Rammstein i bilen och sjunga med på låtsastyska, högt, och fortfarande vara sådär allmänt treårstrotsig.
"Dom är här nu" är inte bara en enormt rolig och underfundig bok - jag blir även sittande i djupa, sorgsna funderingar efter att ha läst i den.
En bok som är som en påse full med smarrigt lösgodis - både salta sura, söta och såna där som man inte riktigt vet om man tycker om eller inte. En bok som jag får behärska mig för att inte äta upp, allt på en gång, utan spara utom synhåll för att äta lite senare och då och då! Köp och läs!
Betyg 5

tulpe 2008-04-21 16:25
Jag märker hur mitt citatförrråd blivit större. Jag drar citat ur "Dom är här nu!" konstant. Det finns något väldigt mänskligt och pricksäkert i Åsa Lundhs författande, dessa galna anekdoter ur verkligheten. Jag skrattar högt när jag läser om dessa ufo-observationer och förvirrade kommunikationsförsök. Det känns skönt att veta att man inte är den enda som har lite svårt att förstå, och bli förstådd av, andra människor.

Boken ger hopp, glädje och en tillförsikt om framtiden - så länge man tror på, och gör, sin grej! Go on with your bad self!
Betyg 5

kehassler 2008-05-02 13:05
Sett med Åsa Lundhs ögon är livet faktiskt ganska roligt! Trots att det innehåller så skilda ting som oförståeliga skåningar, ensamhet, (brist på) barnuppfostran, kliande ryggar, envetna färgaffärskunder, bh-inköp, desperattragiska ragg, söderbönor, taskigt självförtroende, allmänt besvärliga människor och nylonstrumpor. För det finns ju även underfundiga barn, nostalgiska glassminnen, Sylvester Stallone i jätteformat, uråldrig blip-blopmusik, raka ryggar, komiska situationer, underbara människor och givande samtal.

Åsa har ett personligt och originellt språk,som samtidigt är korrekt och lättläst. Med egna hittipåord, citat, versaler och allehanda skiljetecken ser hon till att få fram sitt budskap. "Dom är här nu"är en bok att läsa flera gånger, om man vill le, skratta och tänka. Kanske, kanske blir man en lite, lite bättre människa på köpet. Och vem vill inte det...?!
Betyg 5

cissi80 2010-03-30 22:45
Har jag verkligen läst samma bok som ni andra?! Jag skulle inte rekommendera någon att lägga pengar på denna bok. Finns den på biblioteket så låna den bara. Visst hade den sina poänger men jag kan inte påstå att jag skratta högt någon gång. Snabbläst, smårolig men något obegriplig.
Betyg 2KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till Dom är här nu!


  Köp boken som film på cdon: