bokrecensioner boktips

Tracys hämnd

Författare: Sidney Sheldon
Genre: Thriller
Ämnesord: kärlek, spänning
ISBN: 9789176290101


Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Tracy Whitney står i begrepp att gifta sig med en mångmiljonär när hennes mor oväntat begår självmord. Efter ett försök att hämnas på mannen som vållat hennes mors självmord hamnar hon i fängelse. Hon släpps fri, efter att ha räddat fängelsedirektörens dotter från att drunkna. Nu ger hon sig på nytt ut på jakt, fast besluten att hämnas på de som vållat hennes och hennes mors olycka.

Utdrag ur boken:
Tracy hade letat fram den annulerade checken på moderns fastighet, utställd av Romano. "Joe Romano? Honom kommer du inte åt," hade Ernestine sagt.
Ernestine hade fel. Joe Romano var bara den första av dem. De andra skulle komma efter. Varenda en av dem.Hon slöt ögonen och återupplevde det underverk som gjort att hon nu satt här.............

Hon kände det kalla mörka vattnet sluta sig ovanför hennes huvud. Hon höll på att drunkna och hon var fylld av skräck. Hon dök neråt och hennes händer fann barnet och hon drog upp henne till ytan. Amy kämpade emot för att göra sig fri, i blind panik, och drog ner dem båda under ytan igen med vilt vevande armar och ben. Tracys lungor var färdiga att explodera. Hon kämpade sig upp ur det mörka vattnet med flickan i ett järngrepp och kände hur hennes krafter började sina. Vi klarar det inte, tänkte hon. Det är slut med oss.

Medelbetyg: 4 (7 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Tracys hämnd :
2008-01-15 19:56
En spännande och fyndig bok. Girlpower när den är som bäst.
Betyg 4
2008-01-18 23:58
Tyckte mycket om denähr boken som tonåring. Nu kanske jag inte skulle uppskatta den lika mycket.
Betyg 3
2008-01-19 09:57
En av de bästa böcker jag läst.
Filmen har jag sett hur många gånger som helst, man tröttnar aldrig på den. En av de få historier som man hör går hem lika bra hos män som hos kvinnor. Det är synd att Sidney är död nu, för han skrev många bra böcker.
Betyg 5
2011-08-06 13:07
Text på baksidan:
Oskyldigt dömd kan Tracy Whitney se fram emot femton år i ett kvinnofängelse där våldet och förnedringen härskar. Men tanken på hämnd räddar henne från undergång, och den ger henne ett helt nytt liv.
Snart sveper äventyrskan Tracy fram genom världens mest fashionabla miljöer, med sin skarpa hjärna och sin skönhet som enda vapen. Hennes stöldkupper blir ständigt djärvare, hennes bedrägerier alltmer raffinerade. Interpol satsar alla resurser på att stoppa henne, en detektiv är henne ständigt hack i häl, besatt av sin strävan att krossa henne. Och den charmerande svindlaren Jeff jagar Tracy av helt andra skäl....

Sidney Sheldon har skrivit världsframgångar som Blodsband, Änglars vrede och spelets härskare. I Tracys hämnd har han skapat sin mest fachinerande hjältinna: en utmanande attraktiv kvinna vars livsluft är lek med faran i ett spel med högra och högre insatser.
-------------------------------------------------------------------
Denna bok går det inte att släppa när man väl börjat läsa den. Jag blev helt fachinerad av huvudpersonen Tracy och hennes sätt att hämnas på de personer som gjort henne och hennes mor illa. En mycket bra bok
Betyg 5
2014-02-26 10:22
Sidney Sheldons bästa bok.
Betyg 5
2019-03-17 20:54
Början på den här boken var ju väldigt engagerande - sen när hämnden var över så bytte boken spår, och blev en underhållande kriminalkomedi. Lite väl tvära kast, men en rolig bok med väldigt bra driv.
Betyg 3Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Tracys hämnd
Liknande böcker:
Det ingen ser
 L. Hall
Kryptören
 A. Jallai
Kokain
 P. Engman
Perfect Day
 T. Löwendahl
Inte den du tror
 H. Ford
Den 13e dockan
 A. Loring
Moln över Hellesta
 M. Söderholm
Bedrägeriet
 H. Fogelström