bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Samma Författare:
After the night
den perfekta mannen
Shades of twilight
Liknande böcker:
Kevin & Schröder 2 - D..
 B. Danielsson
Svindel och svek
 H. Sigander
Requiem på Dimön
 M. Lindstein
Mytomanen
 S. Sarenbrant
I spindelns nät
 L. Lippman
Lösning i London
 L. Deighton
Nattviol
 N. Leavy
Den yttersta rättvisan
 D. Öhrlund
Jungfrustenen
 M. Mortimer
Nattens vittne
 H. Kritz

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
KlassikerSpårlöst försvunnen

 
Författare: Linda Howard
Genre: Thriller
Utgivningsår: 2005
ISBN: 9100107654
 

KÖP PÅ CDON.COM
Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


Instinktivt och effektivt visar Milla en ofattbar förmåga att hitta försvunna barn. Driven av en besatt längtan att hjälpa andra människor kastar sig Milla in i varje nytt fall - samtidigt som hon försöker slippa undan känslor från en fruktansvärd tragedi i hennes eget förflutna.


I en liten by i Mexiko avslöjas det förfärliga öde som drabbat oräkneliga barn som har försvunnit under flera år. En kriminell organisation har specialiserat sig på babysmuggling. Nyckeln till att sätta fast ligan verkar finnas hos en enögd man. För att hitta honom måste Milla slå sig ihop med James Diaz, en mystisk främling känd som ""Spanaren"".


När sökandet intensifieras blir uppdraget ännu mer lömskt, hon anar kopplingar till ett livsfarligt maktimperium. Fångad mellan häftiga känslor för James Diaz och en hotande fara upptäcker Milla att hon plötsligt är den jagade -en osynlig, livsfarlig lönnmördare har siktet inställt på att tysta henne för gott.Medelbetyg: 4 (2 röster)

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av Spårlöst försvunnen :


Synnez 2007-08-22 21:00
Faktiskt riktigt bra och spännande bok om Milla vars baby blir kidnappad på marknaden i Mexiko när hon är där för att handla. Trots vittnen till händelsen försvinner gärningsmännen och Milla hamnar svårt knivskuren på sjukhuset där hennes man är kirurg. Efter detta blir hon besatt av att få klarhet i vad som hände hennes baby, Justin, och hon viger sitt liv åt att få reda på sanningen trots att det kostar henne både äktenskap och pengar! Till sin hjälp har hon den mystiske Diaz men för att hitta Justin måste hon ta reda på vilka som är hennes verkliga vänner.
Betyg 4

Blimey 2011-05-04 14:40
Bra spänningsroman men inte den bästa i mitt tycke av Linda Howard. Vill man läsa en riktigt bra Howard roman rekommenderar jag "After the night" och "Heart of fire", som är helt fantastiskt bra.
Betyg 4KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till Spårlöst försvunnen


  Köp boken som film på cdon: