bokrecensioner boktips

Morgonpasset

Författare: Sophie King
Genre: Roman
Ämnesord: humor, kärlek
Utgivningsår: 2005
ISBN: 9789100111


Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Det här är en modern kärlekssaga för alla mitt i livet. Handlingen utspelar sig i ett högt tempo under en vecka. Du får följa sju familjer som bor i samma bostadsområde; - ""hemma-katten"" Harriet som undrar om hennes äktenskap är på eller av, karriärmamman Pippa som väntar på ett förödande besked från sin läkare, styvmamman Evie som har en vecka på sig att visa vad hon går för på jobbet och leta efter sin försvunna make, änkemannen Nick som kämpar med att förstå sin tonårsdotter samtidigt som han känner skuld över sin frus död, den franska aupairen Martine som planerar att rymma med en gift man, lärarinnan Kitty som är singel och har slagit vad om att hitta en man på sju dagar och den smått förvirrade Betty som vankar vid vägkanten och letar efter föraren som körde ihjäl hennes son...
Ingen av dem vet att snart kommer deras liv att kopplas ihop på fler sätt än de kan ana.

Utdrag ur boken:
"Telefonen! Herregudärdetnånsomkanhämtatelefonen? Vem har tagit den? Varför lägger ni inte tillbaka eländet när ni har pratat klart? Typiskt. Nu har det slutat ringa. Det är ert fel. Hör ni vad jag säger eller skriker jag bara åt mig själv? Herregudharniinteensgåttuppän?"
Medelbetyg: 3 (2 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Morgonpasset :
2007-07-07 17:11
En lättläst bok, men bra inledning. Blir dock bitvis lite seg. Tyvärr inte en sådan där bok man inte kan lägga ifrån sig. Men ändå en helt okej bok, som visar flera olika typiska familje-vardagar.
Betyg 3
2008-09-17 09:15
En jätte charmig bok som beskriver livet i olika familjer som inte känner varandra men under en den veckan som går kommer de kopplas ihop ett leer annat sätt. Det är en bra bok att läsa när man vill ta det lugnt och inte ha något svårt eller avanserat.
Betyg 3Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Morgonpasset
Liknande böcker:
Midsommarnattsdrömmar
 B. Ohlsson
Nya tider på Flanagans
 Å. Hellberg
Mormor i karantän
 K. Branzell
Tjärlek i Gryts skärgård
 M. Malmström
Hansson och Greta
 B. Järnblad
Drift
 J. Holmqvist
Till stoft för vinden
 S. Nordenswan
Mot San Francisco
 C. Clementine Eliasson