bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Samma Författare:
Dagboken
Det brinner!
Det lysande ögat
Fotoalbumet
Hjälp rånare
Hjälp! Rånare!
Pappa Polis
Puman
Snögrottan
Stackelstrands hemlighet
Testamentet
Vänner
Liknande böcker:
Trollkarlarna
 M. Sanden
Det bubblar i fjorden
 J. Stenlund
En mystisk historia
 H. Iseborg
Kittys spökhistorier
 C. Keene
En stjärna för Megan
 A. Baillie
I mumiens gravkammare
 L. Beach
Min hemliga tvilling
 K. Lundberg Hahn
Cassies dubbelgångare
 G. Tobien Sherman
Norra Latin
 S. Bergmark Elfgren
Slutet
 M. Strandberg

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
KlassikerJulian och Jim

 
Författare: Laura Trenter
Genre: Ungdom
Ämnesord: spänning
Utgivningsår: 2004
ISBN: 9789174238044
 
Spänning:  2

KÖP PÅ CDON.COM
Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


"Livet höll på att rasa samman för Julian när hans pappa blev skjuten av ett motorcykelgäng. Pappa klarade sig och jim, en av killarna i gänget, valde att hjälpa polisen få fast den som sköt.
Nu är motorcykelgänget ute efter att hämnas på Jim, råttan som tjallade, och den enda som förstår vad som håller på att hända är Julian. Trots faran bestämmer sig Julian för att hjälpa Jim."

Reklam: Köp mobilt bredband


Medelbetyg: 3,79 (14 röster)

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av Julian och Jim :


Sweetie 2006-06-22 18:55
"Julian och Jim" är en fristående forstättning av "Pappa Polis", som handlar om att Julian får för sig att någon är efter Jim (vittnade om vem som skjöt Julians pappa och har nu skyddad identitet).
Julian bestämmer sig för att berätta om sina misstankar för Jim och tar tåget till Göteborg en kväll, men väl där blir inget som han tänkt sig.

Väldigt lättläst, men inte särskilt spännande.
Betyg 2

anonym 2006-09-28 13:42
fortsättning på Pappa Polis
Betyg 2

borr 2007-03-17 13:57
Bra.
Betyg 3

eahedd 2007-05-10 11:19
en spännade bok som inte går att beskriva...

läs den.....
Betyg 4

pizza 2007-09-07 21:37
Spänande men ändå inte så bra
Betyg 3

katt9 2008-11-09 08:20
Julian hade en tjej vid namnet Amanda och hon gjorde slut. Julian gick till jims gamla lägenhet och där träffade han på en råtta igen andra gången med. Så då bestämde han sig att prata med Mickael. Dem bestämmer att julian ska åka till Göteborg och hjälpa killarna. Han inner inte köpa några biljetter men då möter han en kvinna vid namnet Cilla.... Cilla bjuder honom på sötsaker ...... när dem går av ser julian Jocke att hab skuggar julian...............Nu är julian utanför Jims lägenhet. Och där kommer tre tuffa killar så tar mickael mobil och pengarna. då kommer Jim och ser dem. och tar tillbaka pengarna och mobilen. Nu hemma hos Jim möter dem Cilla allså Jims tjej.nästa morgon åker dem till tågstaionen för att julian ska hem mig precis när han tänker gå in kommer en bil sonm kör för fort och kör på jim så han flyger upp hamnar på asfalten och han blöder ur munnen. så julina ringer 112 och berättar var som har hänt. hon nu kommer ambulansen och kör han till sjukhuset . och Jim blir bra och alla kan leva lyckligt i sin dar ................m.m
Betyg 5

issa 2009-09-20 09:34
den var bra.
Betyg 3

joelin0713 2010-05-25 18:00
Den är lite sämre än den första, men inte särskilt mycket. Det märks faktiskt nästan inte. Denna var lite mer romantisk, lite mer dramatisk, och lite mer spännande, men handlingen var inte lika bra, och det gör väldigt mycket.
Betyg 4

Emilia_Mina 2011-01-31 08:47
En dag ligger det en död råtta utanför Jims gamla lägenhet! Julian försöker att varna Jim men han svarar inte i telefon när Julian ringer.Julian berättar för sin pappa som är polis att han tror att motorcykel gänget är ute efter att hämnas på Jim för att han vittnade. Men ingen tror honom.


En riktigt bra och spännande bok. Lagom svår att läsa.
Betyg 4

showdownplayer 2011-03-10 11:05
Den handlar om två stycken som blir vänner. Det är en yngre pojke och en äldre man. Det börjar med att pojkens pappa blir skjuten. Den äldre mannen är har varit med i en motorcykelkubb. Men den äldre mannen går ur den klubben. Men han behåller sin motorcykel. Han och den yngre pojken åker på motorcykeln. Den yngre pojken åker själv ner till Göteborg när den äldre mannen bor. Hans föräldrar vet inte om att han åker ner till Göteborg själv. Den yngre pojken åker tåg. När han sitter på tåget så får han sitta med en yngre tjej. I slutet på boken så kommer det fram att dom är ihop den äldre mannen och den yngre tjejen.
Betyg 4KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till Julian och Jim


  Köp boken som film på cdon: