bokrecensioner boktips

Julian och Jim

Författare: Laura Trenter
Genre: Ungdom
Ämnesord: spänning
Utgivningsår: 2004
ISBN: 9789174238044


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

"Livet höll på att rasa samman för Julian när hans pappa blev skjuten av ett motorcykelgäng. Pappa klarade sig och jim, en av killarna i gänget, valde att hjälpa polisen få fast den som sköt.
Nu är motorcykelgänget ute efter att hämnas på Jim, råttan som tjallade, och den enda som förstår vad som håller på att hända är Julian. Trots faran bestämmer sig Julian för att hjälpa Jim."

Reklam: Köp mobilt bredband

Medelbetyg: 3,79 (14 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Julian och Jim :
2006-06-22 18:55
"Julian och Jim" är en fristående forstättning av "Pappa Polis", som handlar om att Julian får för sig att någon är efter Jim (vittnade om vem som skjöt Julians pappa och har nu skyddad identitet).
Julian bestämmer sig för att berätta om sina misstankar för Jim och tar tåget till Göteborg en kväll, men väl där blir inget som han tänkt sig.

Väldigt lättläst, men inte särskilt spännande.
Betyg 2
2006-09-28 13:42
fortsättning på Pappa Polis
Betyg 2
2007-03-17 13:57
Bra.
Betyg 3
2007-05-10 11:19
en spännade bok som inte går att beskriva...

läs den.....
Betyg 4
2007-09-07 21:37
Spänande men ändå inte så bra
Betyg 3
2008-11-09 08:20
Julian hade en tjej vid namnet Amanda och hon gjorde slut. Julian gick till jims gamla lägenhet och där träffade han på en råtta igen andra gången med. Så då bestämde han sig att prata med Mickael. Dem bestämmer att julian ska åka till Göteborg och hjälpa killarna. Han inner inte köpa några biljetter men då möter han en kvinna vid namnet Cilla.... Cilla bjuder honom på sötsaker ...... när dem går av ser julian Jocke att hab skuggar julian...............Nu är julian utanför Jims lägenhet. Och där kommer tre tuffa killar så tar mickael mobil och pengarna. då kommer Jim och ser dem. och tar tillbaka pengarna och mobilen. Nu hemma hos Jim möter dem Cilla allså Jims tjej.nästa morgon åker dem till tågstaionen för att julian ska hem mig precis när han tänker gå in kommer en bil sonm kör för fort och kör på jim så han flyger upp hamnar på asfalten och han blöder ur munnen. så julina ringer 112 och berättar var som har hänt. hon nu kommer ambulansen och kör han till sjukhuset . och Jim blir bra och alla kan leva lyckligt i sin dar ................m.m
Betyg 5
2009-09-20 09:34
den var bra.
Betyg 3
2010-05-25 18:00
Den är lite sämre än den första, men inte särskilt mycket. Det märks faktiskt nästan inte. Denna var lite mer romantisk, lite mer dramatisk, och lite mer spännande, men handlingen var inte lika bra, och det gör väldigt mycket.
Betyg 4
2011-01-31 08:47
En dag ligger det en död råtta utanför Jims gamla lägenhet! Julian försöker att varna Jim men han svarar inte i telefon när Julian ringer.Julian berättar för sin pappa som är polis att han tror att motorcykel gänget är ute efter att hämnas på Jim för att han vittnade. Men ingen tror honom.


En riktigt bra och spännande bok. Lagom svår att läsa.
Betyg 4
2011-03-10 11:05
Den handlar om två stycken som blir vänner. Det är en yngre pojke och en äldre man. Det börjar med att pojkens pappa blir skjuten. Den äldre mannen är har varit med i en motorcykelkubb. Men den äldre mannen går ur den klubben. Men han behåller sin motorcykel. Han och den yngre pojken åker på motorcykeln. Den yngre pojken åker själv ner till Göteborg när den äldre mannen bor. Hans föräldrar vet inte om att han åker ner till Göteborg själv. Den yngre pojken åker tåg. När han sitter på tåget så får han sitta med en yngre tjej. I slutet på boken så kommer det fram att dom är ihop den äldre mannen och den yngre tjejen.
Betyg 4Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Julian och Jim
Liknande böcker:
Silverskeppet
 J. Moen
Hotellet
 P. Jansson
Cirkus
 P. Jansson
Stenänglar
 K. Ohlsson
Nära ögat, Sandra
 I. Högelin-Brattström
Dödsmärkt
 L. Martin
Feberdrömmar
 D. Hoh
Dödlig ömhet
 A. Berggren
Stenansiktets hemlighet
 P. A. Whitney
Betty som detektiv
 M. Sutton