bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Liknande böcker:
Totalskada
 H. von Zweigbergk
Resa i månljus
 A. Szerb
Rucklet
 M. Sällström
Haggan
 A. Berg
Krönikan om Ylva Alm 2..
 I. Skjelbakken
Tre systrar och en jul..
 S. Morgan
Miraklernas tid
 E. Seeberg
En roll för Margareta
 H. Fogelström
Kvinnornas stad
 E. Gilbert
I morgon kommer Christine
 M. Wester

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
KlassikerFlickornas handbok i jakt och fiske

 
Författare: Melissa Bank
Genre: Roman
Ämnesord: kärlek
Utgivningsår: 2000
ISBN: 9100572527
 
Romantik:  2

KÖP PÅ CDON.COM
Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


Vem skriver kärlekens lagar?
Jane Rosenal är fjorton då hon börjar förstå hur spelet mellan kvinnor och män fungerar eller inte fungerar. I sju episoder följer Flickornas handbok i jakt och fiske henne genom några mer eller mindre misslyckade förhållanden; själviska män, fega män, äldre och yngre män. Vid dryga trettio letar hon fortfarande. Men så småningom lär hon sig både att gillra fällorna, jaga, agna och få napp.

Medelbetyg: 2 (3 röster)

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av Flickornas handbok i jakt och fiske :


Jenny 2006-06-20 09:49
Antagligen hade jag för höga förväntningar på den här boken för när jag läst ut den blev jag mycket besviken. Jag kan verkligen inte hålla med den recensent från Aftonbladet som säger att han "skrattar hela tiden..." medan han läser boken, och kallar den "väldigt fyndig, väldigt bra".

Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är vad jag inte gillar mer än att den inte tilltalar mig värst mycket. Ibland är den intressant och rolig, medan man i vissa punkter helt tappar intresset för att läsa vidare. Berättelsen är uppbyggd på sju olika episoder ur Jane Rosenals liv, vilket jag tycker är en kul idé. Men ibland tappar man bort sig, för helt plötsligt hoppar författaren i tiden utan att man märker det - tills det är för sent; och man har tappat bort sig rejält.

I boken får vi följa Jane i hennes jakt på Den Rätte. Det börjar när hon är 14 år. Genom livet träffar hon många olika sorters män, både äldre och yngre, elaka och snälla. I det stora hela tycker jag inte att boken har någon egentlig handling. Jag skulle inte rekommendera den här boken. Det enda som gör den rolig är faktiskt titeln, som möjligen var det som fångade mitt intresse från början.
Betyg 1

animisha 2006-07-04 10:20
Jag hade precis läst Bridget Jones när jag läste den här boken, och jag tyckte att den var klart bättre. Roligare, en aning mera djup, mindre stereotyp.
Betyg 3

urok2 2009-08-10 09:37
Jag hittade den här boken bland min frus böcker och eftersom jag gillar både jakt och fiske ägnade jag den några dagar. Nå, skämt åsido, inte sedan jag läste Umberto Eco har jag blivit så besviken. Boken börjar nämligen bra. Första episoden är rolig, originell och underhållande i största allmänhet. Resten av boken däremot...

Inte dåligt, bara ointressant. Huvudpersonens förhållande med en äldre man är som vilket förhållande som helst och inget att skriva hem om. Än mindre skriva en bok om. När boken är klar kvarstår ett enda stort Varför? Det skulle blivit en etta, men betyget räddas av det första kapitlet.
Betyg 2KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till Flickornas handbok i jakt och fiske


  Köp boken som film på cdon: