bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Liknande böcker:
Vi mot er
 F. Backman
Lyktsken
 M. Ondaatje
Hallonfallet
 G. Tunström
Ensamheten
 I. Andersson
Den andra munnen
 C. von Zweigbergk
Allt utom det
 H. Busch
Führerns barnmorska
 M. Robotham
Nora O'Donoghues dröm
 M. Binchy
Kärleken väntar längst..
 M. Åberg
Fullmåne
 P. Wodehouse

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
KlassikerRäddande änglar

 
Författare: Patricia Gaffney
Genre: Roman
Ämnesord: humor, kärlek
ISBN: 9137114611
 

KÖP PÅ CDON.COM
Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


Medelbetyg: 2,67 (3 röster)

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av Räddande änglar :


koala_75 2005-04-13 08:39
En bok om kvinnlig vännskap. Fyra kvinnor som är mycket olika varandra blir varandras trygghet genom äktenskapet, skilsmässorna, gjädje och sorg.

De skapar en inofficiell klubb kallad räddande änglar. Till en början är de ganska bekymmerslösa men sedan händer mycket och deras liv förändras.

Detta är en bok som kan låta väldigt trivial, men man känner så mycket för dessa huvudpersoner, man skrattar och gråter tilsammans med dem.

Men ändå en bok som beskriver mycket av det amerikanska finlivet. Jag ger boken en trea.
Betyg 3

Jenny 2006-06-19 18:31
Fånig titel, men en helt ok berättelse om fyra kvinnliga vänner. Boken köpte jag i all hast och kanske mest för att det endast fanns ett exemplar kvar av den i hyllan. Då måste den ju vara bra, tänkte jag. Efter att ha läst den rätt så tilltalande baksidestexten, köpte jag den. Kvinnorna har varit vänner i tio år och boken förs fram genom att kvinnorna berättar om sina liv och sin syn på vänskapen. I varje nytt kapitel är det någon av Emma, Rudy, Lee eller Isabel som berättar. När böcker är uppbyggda på det här sättet brukar det bli så, i alla fall för mig, att jag gillar någon person bättre än de andra. I det här fallet är det mer intressant och spännande att följa Emmas liv. Hon är journalist och lever ensam, men en dag träffar hon gifta Mick. Det är början på hennes problem.

De tre andra har sina egna bekymmer i eller utanför äktenskapet. Isabel drabbas av en tragedi när hon får bröstcancer, precis när hon börjar leva ett nytt liv efter en skilsmässa. Om de räddande änglarna klarar av även den prövningen får man veta om man läser boken. Med tanke på att jag själv aldrig varit gift, kan jag knappast känna igen mig i karaktärernas liv, men boken är ändå en trevlig underhållning för stunden.
Betyg 3

bonadea 2010-07-27 18:30
Räddande Änglar är en klubb med 4 medlemmar , Emma, Rudy, Lee och Isabel, en klubb för kvinnor och de har känt varandra i 10 års tid.
Jag brukar tycka om böcker som handlar om kvinnor och deras vänskap, men fast jag verkligen försökte så kunde jag inte fastna i Räddande änglar, utan upplevde boken som seg och tråkig.
Betyg 2KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till Räddande änglar


  Köp boken som film på cdon: