bokrecensioner boktips

Julias bok

Författare: Helena Dahlbäck
Genre: Ungdom
ISBN: 9163830868


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

''Just dom här sista veckorna av vårterminen i fyran ville fröken att vi skulle skriva dagbok. Vi skulle skriva om allt som vi tänker på och allt som vi är rädda för, ja, allt som händer oss.När man ska skriva dagbok och måste tänka efter vad som brukar hända på dagarna då kommer man på massor med saker att skriva om! I varje fall jag!Så den här boken är nästan som en dagbok som handlar om allt som hände mig och min kompis Katten precis innan vi slutade fyran. Det handlar lite om min spelning och om skolan och hur man går och tänker när man är tio år. Och så handlar det såklart om Micke som Katten blev kär i. Och när det gäller Micke då hände det saker som ingen kunde veta i förväg''Helena Dahlbäck berättar här nära och roligt om en tioårig flicka och hennes familj och vänner.
Medelbetyg: 4,5 (2 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Julias bok :
2005-04-11 20:00
Julia och Katten är oskiljaktiga. Bästa vänner. De kan varandra utan och innan. Den här boken är Julias dagbok, som hon fick i uppgift av fröken att skriva. Här skriver Julia om allt mellan himmel och jord, exempelvis Micke som Katten är kär i, men när det gäller honom händer det saker som ingen (?) kunde gissa.

Söt bok för de lite yngre kanske. Har läst den här massa gånger när jag var liten och tyckte att den var skit ball, och lika förtjust är jag i den idag. Är underhållande och mysig flickbok, som nog även skulle funka för pojkar.
Betyg 4
2006-11-09 20:48
JAG VERKLIGEN ÄLSKAR DEN HÄR BOKEN, DET ÄR MKT BRA ATT DET FINNS FLERA, DET BÄSTA MEN DEN HÄR BOKEN ÄR ATT JAG OCKSÅ HETER JULIA!!!!
Betyg 5Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Julias bok
Liknande böcker:
Skuggan av Anna
 R. James
Vindens hemlighet
 E. Hildén
Spegelflickan
 E. Hildén
Flickan i verkligheten
 K. Thorvall
Kom hit
 J. Wickholm
Flicka i Paris
 K. Thorvall
Flicka i april
 K. Thorvall
Rävpojken
 E. Hildén