bokrecensioner boktips

Läsdagbok

Författare:
Genre: dagbok
Ämnesord: litteratur
ISBN: 9172212098


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen
Medelbetyg: 4,5 (4 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Läsdagbok :
2005-03-09 16:15
Ja, jag vet, detta är inte en riktig bok. Men jag tycker ändå att den måste finnas med på en sida som denna. Det är alltså en anteckningsbok där man skriver i de böcker man läst, och ett par rader om boken. Innehåller dessutom ett kort förord av Aidan Chambers.
Den här boken är ett toppen-stöd för minnet, och lättare att bära med sig till bibblan än datorn! ;)
Betyg 5
2005-03-09 22:45
Suveränt! Denna boken är ett måste för boktokiga! Det är jätteskoj att titta tillbaka och se vad man läste för ett år sedan och vad man tyckte om boken. Det intressantaste är just kommentarerna, för jag känner att jag kan tycka en bok var jättebra nu efter många månader, men just efter att jag läste ut den så tyckte jag den var väldigt dålig.
Betyg 5
2005-12-25 16:31
Det är verkligen en toppenide att skapa en bok som man kan skriva in alla de böcker man läser och en liten kommentar. Tänk om man om tjugo år går upp på vinden för att "titta på gamla prylar" som det ofta heter och så finner man den och börjar bläddra. Vilken lycka! Man kan se alla böcker man läst under åren! Garanterat mer hållbart än att skriva vanlig dagbok (som man snabbt tröttnar på, alla som försökt vet vad jag menar). Vilken bra ide!
Betyg 5
2006-04-05 21:02
ja visst är den super! man kan lätt ta reda på vad man tidigare läst , som så ofta annars lyckas hamna längst bak i minnet, vilket är mycket synd. men man kunde ha lämnat lite mera plats till ens egna antekningar tycker jag, så att man lättare kan få en tillbakablick på sina läsupplebvelser.
Betyg 3Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Läsdagbok
Liknande böcker:
Dagböcker
 F. Kafka