bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Liknande böcker:
Morianerna
 J. Ekström
Rika barn leka häst
 U. Trenter
Miss Pym ingriper
 J. Tey
Inga fler hemligheter
 E. Brunn
Fruktans hus
 M. Ahlstedt
Christine Falls
 B. Black
Maigret och den unga döda
 G. Simenon
Maigret tar miste
 G. Simenon
Maigret och den gamla..
 G. Simenon
Domaredans
 U. Durling

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
KlassikerUnder oklara omständigheter

 
Författare: Jonellen Heckler
Genre: Deckare
Ämnesord: mord, spänning
Utgivningsår: 1993
ISBN: 9134515402
 

KÖP PÅ CDON.COM
Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


Det skulle bli den idealiska semestern. Tim och Deena Reuschel och deras femårige son Jon skulle tillbringa några veckor i en fantastisk stuga uppe i bergen. Men idyllen övergår snart i en mardröm. Under en utflykt försvinner Tim och hans döda kropp återfinns senare i den strida floden.
Trots omständigheterna vägrar Deena att acceptera att tragedin var en olyckshändelse. När hennes misstankar lättvindigt avfärdas av den lokala polisen börjar hon själv undersöka förhållanden i Tims förflutna som skulle kunna förklara hans död. Men med varje ny iakttagelse utsätter hon sig och Jon för allt större fara. Det finns någon som följer hennes efterforskningar med stort intresse, någon hon litar på och anförtror sig åt. För sent ser hon det fruktansvärda mönstret. Trots sina försiktighetsåtgärder har hon gått rakt i fällan...

"Under oklara omständigheter" är en gastkramande psykologisk thriller med högt tempo. Med en mästerlig iakttagelseförmåga skildrar Jonellen Heckler det förvrängda psyket hos en mentalt störd man när han obevekligt närmar sig en sörjande kvinna och hennes försvarslösa barn.

Medelbetyg: 2,5 (2 röster)

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av Under oklara omständigheter :


Mimmi82 2005-03-08 15:03
Kapitlen i den här boken var irriterande korta, det blev jobbigt att hela tiden hoppa mellan olika perspektiv och händelser. Men det hade jag väl kunnat stå ut med, bokens stora fel var att mördaren avslöjas för läsaren redan i de allra första kapitlen. Därmed går en stor del av spänningen förlorad. Det var tråkigt att denna bok inte riktigt var vad baksidestexten lät påskina!
Betyg 2

gun 2019-05-18 01:45
Det händer en hel del dödsfall som klassificeras som olyckor och det är just detta som mördaren eftersträvar. Han vill att det ska se ut som drunkningstillbud. Men så frångår han sin rutin och mördar en man trots att det var dennes hustru som var det tilltänkta offret. Det här är en thriller som är svår att släppa.
Betyg 3KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till Under oklara omständigheter


  Köp boken som film på cdon: