bokrecensioner boktips

Björnen sover

Författare: Emelie Schepp
Genre: Deckare
ISBN: 9789113119533


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

En man hittas brutalt mördad i sitt hem utanför Norrköping. Inuti den sargade kroppen ligger en nalle. Gosedjuret leder kriminalkommissarie Henrik Levin och kriminalinspektör Mia Bolander till Filippa Falk, en före detta polis som lever med skyddad identitet. Hon har drabbats av en fruktansvärd tragedi och är den enda som har en koppling till gärningsmannen. Men vill hon verkligen hjälpa polisen att lösa fallet?
Samtidigt som åklagare Jana Berzelius försöker spåra upp mördaren gör sig hennes mörka förflutna påmint. Hon tar till alla medel för att skydda mannen hon älskar. Men han har kommit hennes hemlighet på spåren, och bestämt sig för att ta reda på sanningen. Oavsett vad det kan kosta honom.


Medelbetyg: 3 (1 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Björnen sover :
2023-12-29 10:59
En man hittas brutalt mördad i sitt hem i Norrköping. Inuti kroppen hittas en nalle. Kriminalkommissarie Henrik Levin och kriminalinspektör Mia Bolander kopplas in. Åklagare Jana Berzelius driver som vanligt sin egen utredning vid sidan om polisen.
Något saknas i den här boken. Jag fängslas inte lika hårt. Känns inte lika vass som övriga böcker. Ändå kan jag inte låta bli att undra över hur länge Jana kan hålla sitt mörka förflutna hemligt. När ska fasaden spricka?
Detta är bok nummer sju i serien.
Betyg 3Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Björnen sover
Liknande böcker:
Städerskan
 N. Prose
Arnes julhelvete
 C. Olséni
Den som offrar sig
 S. Ventus
En otrogen man
 P. Hammesfahr
Hermelinleken
 A. Richter
Häxans död
 C. Barling