bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Liknande böcker:
Det bubblar i fjorden
 J. Stenlund
En mystisk historia
 H. Iseborg
I mumiens gravkammare
 L. Beach
Cassies dubbelgångare
 G. Tobien Sherman
Norra Latin
 S. Bergmark Elfgren
Slutet
 M. Strandberg
Det sjunde rummet
 E. Svernström
Det övergivna barnhemmet
 E. Svernström
Silverdelfinen
 A. Eklund Lykull
Birgitta går i dansen
 A. Falk

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
KlassikerEmanuel - sommarförföraren

 
Författare: Sören Olsson och Anders Jacobsson
Genre: Ungdom
Ämnesord: humor, kärlek, ungdom
ISBN: 9189646258
 

KÖP PÅ CDON.COM
Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


Om man vill ha framgång hos tjejer ska man gärna spela på deras moderskänslor. Det är bara att dra en snyfthistoria så har man snart tjejerna där man vill ha dem - i sängen. Tror Emanuel och hans kompis Tage.

Det är sommarlov och Emanuel och kompisen Tage deltar i vilda ravefester hela nätterna, dricker te och har djupa, långa samtal med tjejer. Det vet man ju att tjejer ömmar för killar med ett rikt känsloliv, som pratar om sin ångest och gråter lite.
Emanuel jobbar fortfarande extra i Maffas affär men börjar tycka att det är för dåligt betalt. Maffa föreslår att Emanuel öppnar en filial på stranden under sommaren där han kan sälja kondomer till fina priser. Det visar sig vara en bra affärsidé. Dessutom får Emanuel på så sätt kontakt med en kvinna i 30-årsåldern som gärna flirtar med den unge gossen. Hon bjuder hem honom, men det blir inte riktigt som han har tänkt sig.

Medelbetyg: 3,33 (6 röster)

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av Emanuel - sommarförföraren :


Hanako 2005-01-21 19:39
Ytterligare en bok om Emanuel. I denna bok är det sommarlov efter Emanuels första år på gymnasiet. Emanuel & kompisen Tage ser fram emot en sommar fylld av fest, sprit. Början blir inte alls som de tänkt sig, men när de mot slutet av sommaren åker iväg till Rhodos tillsammans med Emanuels familj började det bli lite mer som de hoppats.

Det känns som att Sören & Anders verkligen anstränger sig för att vara så roliga som möjligt, & i mina ögon misslyckades de totalt nästan hela tiden.
. Jag kunde inte känna igen mig ett dugg, & jag är även säker på att många skulle hålla med mig. Nu menar jag inte att jag måste kunna känna igen mig i en bok för att gilla den, utan jag tycker bara att det var lite väl mycket *** för min smak & jag tyckte inte att det kändes riktigt "äkta".
Betyg 2

olle_ball 2005-03-25 13:03
ähh
Betyg 5

mana 2005-03-26 13:37
Måste medge att jag tycker att denna bok är minst sagt överdriven. Det var ett tag sedan jag läste den, men jag känner itne för att läsa om den igen. På något sätt känns den, för mig, inte verklig.
Betyg 2

aik 2005-11-21 21:07
bra bok... men supa när man e 17 hur får dom ut det skriv mer ...
Betyg 5

urok2 2008-12-05 10:28
Jag tycker att denna bok känns anmärkningsvärt realistisk. Jag hade nog förväntat mig en mer överdriven skildring av en semester på Rhodos, men tycker att både skildringen av semesterresan och humorn står sig väl i jämförelse med de tidigare böckerna.
Betyg 3KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till Emanuel - sommarförföraren


  Köp boken som film på cdon: