bokrecensioner boktips

Emanuel - sommarförföraren

Författare: Sören Olsson och Anders Jacobsson
Genre: Ungdom
Ämnesord: humor, kärlek, ungdom
ISBN: 9189646258


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Om man vill ha framgång hos tjejer ska man gärna spela på deras moderskänslor. Det är bara att dra en snyfthistoria så har man snart tjejerna där man vill ha dem - i sängen. Tror Emanuel och hans kompis Tage.

Det är sommarlov och Emanuel och kompisen Tage deltar i vilda ravefester hela nätterna, dricker te och har djupa, långa samtal med tjejer. Det vet man ju att tjejer ömmar för killar med ett rikt känsloliv, som pratar om sin ångest och gråter lite.
Emanuel jobbar fortfarande extra i Maffas affär men börjar tycka att det är för dåligt betalt. Maffa föreslår att Emanuel öppnar en filial på stranden under sommaren där han kan sälja kondomer till fina priser. Det visar sig vara en bra affärsidé. Dessutom får Emanuel på så sätt kontakt med en kvinna i 30-årsåldern som gärna flirtar med den unge gossen. Hon bjuder hem honom, men det blir inte riktigt som han har tänkt sig.
Medelbetyg: 3,33 (6 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Emanuel - sommarförföraren :
2005-01-21 19:39
Ytterligare en bok om Emanuel. I denna bok är det sommarlov efter Emanuels första år på gymnasiet. Emanuel & kompisen Tage ser fram emot en sommar fylld av fest, sprit. Början blir inte alls som de tänkt sig, men när de mot slutet av sommaren åker iväg till Rhodos tillsammans med Emanuels familj började det bli lite mer som de hoppats.

Det känns som att Sören & Anders verkligen anstränger sig för att vara så roliga som möjligt, & i mina ögon misslyckades de totalt nästan hela tiden.
. Jag kunde inte känna igen mig ett dugg, & jag är även säker på att många skulle hålla med mig. Nu menar jag inte att jag måste kunna känna igen mig i en bok för att gilla den, utan jag tycker bara att det var lite väl mycket *** för min smak & jag tyckte inte att det kändes riktigt "äkta".
Betyg 2
2005-03-25 13:03
ähh
Betyg 5
2005-03-26 13:37
Måste medge att jag tycker att denna bok är minst sagt överdriven. Det var ett tag sedan jag läste den, men jag känner itne för att läsa om den igen. På något sätt känns den, för mig, inte verklig.
Betyg 2
2005-11-21 21:07
bra bok... men supa när man e 17 hur får dom ut det skriv mer ...
Betyg 5
2008-12-05 10:28
Jag tycker att denna bok känns anmärkningsvärt realistisk. Jag hade nog förväntat mig en mer överdriven skildring av en semester på Rhodos, men tycker att både skildringen av semesterresan och humorn står sig väl i jämförelse med de tidigare böckerna.
Betyg 3Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Emanuel - sommarförföraren
Liknande böcker:
En flicka till häst
 E. Bagnold
Silverskeppet
 J. Moen
Hotellet
 P. Jansson
Cirkus
 P. Jansson
Nära ögat, Sandra
 I. Högelin-Brattström
Dödlig ömhet
 A. Berggren
Moxie
 J. Mathieu
Seraphinas cirkel
 J. Shipley
Betty som detektiv
 M. Sutton
Tvillingdetektiverna
 S. Ahlrud