bokrecensioner boktips

Snälla pappa sluta

Författare: Caryn Walker
Genre: Roman
Ämnesord: depression
Utgivningsår: 2020
ISBN: 9789188901842


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Två livrädda flickor.
En våldsam far.
En överlevde för att berätta deras historia.

Det här är den sanna historien om hur en man under sju fruktansvärda år förgrep sig på sin egen dotter. Det är också historien om hur den lilla flickan kämpade för rättvisa åt sin döda syster. Över trettio år efter att hemskheterna började fick Caryn Walker till slut se sin pappa i rätten, åtalad för tjugofyra fall av övergrepp mot henne. När han dömdes till sexton års fängelse, insåg Caryn att det var hon som var den starka, hon var överlevaren. Trots förutsättningarna kämpade hon, och vann. Och hon insåg att det var dags att berätta hela historien, om båda systrarna. För Jennifers skull.

Caryns historia får hjärtat att brista. Hon berättar inte bara om de hemska övergreppen hon blev utsatt för, utan också om det förfärliga liv hennes syster fick uthärda. Ingen har någonsin bett henne om ursäkt för smärtan hon fick genomlida och vad som gjordes mot dem båda. För sin systers skull har Caryn tagit mod till sig och skrivit om vad som hände. Genom att berätta kan Caryn till slut göra upp med vålnaderna från det förflutna.
Medelbetyg: 5 (1 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Snälla pappa sluta :
2021-09-06 18:52
Det här är den sanna historien om en familj som var allt annat än normal.Värst var det för döttrarna dom fick utstå saker som inget barn ska utsättas för.Eftet 30 år hade Caryn Walker samlat tillräckligt med mod för att våga göra en anmälan och hon fick till slut sin pappa åtalad för 24 fall av övergrepp mot henne.
Betyg 5Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Snälla pappa sluta
Liknande böcker:
Skilsmässan
 M. Herngren
Här är jag nu
 K. Cambell
Bergens stjärnor
 J. Moyes
Karin
 B. Myrberg
Karin
 B. Myrberg
Ett bortglömt barn
 C. Glass
En dag i april
 A. Falk
Samma Författare: