bokrecensioner boktips

Med öppna kort : kvinnan som utmanade Donald Trump

Författare: Stormy Daniels
Genre: Biografi
Ämnesord: politik, kultur
Utgivningsår: 2019
ISBN: 9789177818618

Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

»Med öppna kort är verkligen en berättelse för vår tid. Och Daniels förmedlar sin historia med opolerad berättarröst.« | The Guardian

»När man läser Stormy Daniels historia, berättad med hennes egna ord, blir man charmad av hennes skärpa och hennes klara självmedvetenhet. Jag vände blad, sida efter sida, genuint intresserad.« | CNN

Stormy Daniels är den forna porrstjärnan som hotar världens mäktigaste man. När nyheten läckte ut att Donald Trump - via sin advokat Michael Cohen - mutat Stormy Daniels med 130.000 dollar för att hålla tyst om den då tolv år gamla sexrelationen med Trump (»det minst imponerande sex jag någonsin haft«) fick det Vita huset att skaka i sina grundvalar.
I den här boken berättar Stormy Daniels för första gången hela sin historia. Om hur hon gick från den tuffa uppväxten i den amerikanska södern till att bli en av porrindustrins mest framstående skådespelare och regissörer. Om festerna med, och relationerna till, rockband som Slayer, Sepultura och Slipknot.
Och framför allt: Om vägen som ledde henne fram till de händelser som skulle placera henne i världspolitikens absoluta centrum. Det här är den ocensurerade historien om hur en ensam kvinna utmanar USA:s 45:e president.

STORMY DANIELS föddes som Stephanie Gregory Clifford i Baton Rouge, Louisiana 1979. Hon började sin karriär som strippa i en husvagn och valde sitt artistnamn efter att ha sett en reklamfilm för Jack Daniel s. Med öppna kort är hennes första bok.
Medelbetyg: 4 (1 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Med öppna kort : kvinnan som utmanade Donald Trump :
2021-01-12 20:05
Betyg 4
Liknande böcker:
Vardagar
 U. Lundell
Jag kan ha fel och and..
 B. Lindeblad
Lindas bästa/värsta
 L. Skugge
Henry Kissinger inför..
 C. Hitchens
Karl XII
 . Voltaire