bokrecensioner boktips

Den vidrige

Författare: Anastasia Wahl
Genre: Deckare
Ämnesord: mord, humor, kärlek, spänning, sex, våld, parodi
Utgivningsår: 2002
ISBN: 9789186567644


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Österköping är en helt vanlig, svensk småstad. Korrupta politiker härskar tillsammans med cyniska affärsmän. Under perversa möten i FrimurareOrdens bastu styr de staden med jkärnhand. Men en dag går allting snett.

De grova systrarna Muttander sexmördar representanten för de multinationella ägarna till bygdens viktigaste fabrik. Makteliten beslutar att sopa igen alla spår.

Den dystre kommissarie Ballander får uppdraget tillsammans med sina obscena konstaplar. Men den störtkåta, harmynta journalisten Klitty Andersson är dem på spåren.

Håll äggstockarna i ett fast grepp - Den vidrige för dig i rasande fart via svullna slemhinnor och blödande överklasspjkar till ett monstruöst klimax.

Se bara upp så du inte skrattar ihjäl dig!
Medelbetyg: 4 (1 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Den vidrige :
2020-11-29 06:19
För ett antal år sedan började jag lyssna på den här boken, men gav då snabbt upp på grund av innehållet. Det här är en extremt pornografisk deckare med mängder av mycket detaljerade sexscener och massor av våld. Utmattad som jag dock nu är beslutade jag mig för att ge den en ny chans och herregud som jag har skrattat. Det här är så extremt galet med mängder av svart humor och galna karaktärer att jag i sjukdomsförloppet faktiskt vaknade till för ett tag från min egen utmattning. Absolut ingenting för den pryda läsaren, men jag tycker faktiskt att den nu med ens var riktigt underhållande och den sticker verkligen ut från mängden på både gott och ont.
Slutbetyg, en stark 4:a!
Betyg 4
Liknande böcker:
Katharinakoden
 J. Horst
Nattmannen
 J. Horst
Under radarn
 L. Child
Du måste dö
 P. James
Koka björn
 M. Niemi
Morden i Vaxholm
 M. Franzén
En tavla för mycket
 M. Sylvan
Blodsådd
 K. Janouch