bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Samma Författare:
N is for Noose
S som i saknad
Writing mysteries. A h..
Liknande böcker:
Rika barn leka häst
 U. Trenter
Miss Pym ingriper
 J. Tey
Inga fler hemligheter
 E. Brunn
Fruktans hus
 M. Ahlstedt
Christine Falls
 B. Black
Maigret och den unga döda
 G. Simenon
Maigret tar miste
 G. Simenon
Maigret och den gamla..
 G. Simenon
Domaredans
 U. Durling
Tolv timmar
 S. Wilding

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
Klassiker"K" som i kortslutning

 
Författare: Sue Grafton
Genre: Deckare
Ämnesord: mord, spänning, prostitution
ISBN: 9171339280
 

KÖP PÅ CDON.COM
Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


Den vackra och egensinniga Lorna Kepler hittas död. Hon älskade att leka med elden och detta blev hennes fall. När kroppen hittas i hennes ödsligt belägna hus är den så starkt förruttnad att dödsorsaken inte går att fastställa. Det saknas motiv både för mord och självmord.

Så småningom läggs utredningen ner och fallet läggs till andra olösta dödsfall. Men Lornas mor vägrar att ge upp. Hon är övertygad om att dottern blivit mördad och besatt av tanken på att man måste finna hennes mördare. Hon söker upp den kvinnliga privatdeckaren Kinsey Milhone som efter viss tvekan åtar sig fallet.

I sitt sökande efter sanningen får Kinsey kontakt med en värld som hon aldrig tidigare rört sig i. En värld av girighet, falskhet och lyxprostitution. Det visar sig att Lorna var en förmögen ung dam med vidlyftiga planer. Ingen kände till hennes dubbelliv och det blir inte lätt för Kinsey att berätta vad hon kommit fram till för sin uppdragsgivare.

Det är en skoningslös och ond värld som Kinsey hamnar i och hon förstår snart att det måste till en pakt med själva djävulen för att de ohämnade offren ska få frid och de efterlevande befrias från ovisshetens ångest.

"K" som i kortslutning är Sue Graftons elfte bok i den alfabetiska serien om den sympatiska privatdeckaren Kinsey Millhone.

Medelbetyg: 2,5 (2 röster)

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av "K" som i kortslutning :


mana 2004-11-14 11:23
Jag har blandade känslor om den här boken. Vissa avsitt var riktigt bra och underhållande, men minst lika många avsnitt var trista och svåra för mig att koncentrera mig på. Det hände alldeles för många gånger nder denna läsning att jag kom på mig själv med att tänka på annat.

Janice, mor till den dödade 25 åringen Lorna, är bombsäker på att hennes dotter har blivit mördad och för att hitta den som begått brottet tar hon hjälp av privatdetektiven Kinsey Millhone.

Det blir svårt att sätta ett betyg. En tvåa känns för svag och en trea för stark, men om jag tänker efter så tycker jag att en tvåa känns bätte än en trea hur som helst.
Betyg 2

Rosa 2007-01-04 14:03
Liksom alla böckerna i alfabets-serien så är denna väldigt enkel och lättläst och ganska underhållande.

Helt OK som förströelse!
Betyg 3KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till "K" som i kortslutning


  Köp boken som film på cdon: