bokrecensioner boktips

Yrsel

Författare: Annika Widholm
Genre: Thriller
Utgivningsår: 2019
ISBN: 9789175039640


Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Clara har nyligen flyttat in hos kärleken Markus när hon börjar få mystiska svimningsanfall. Hon vaknar upp på oväntade ställen utan att veta hur hon kommit dit. Dessutom har hon en obehaglig känsla av att vara förföljd. Hennes studier i psykologi blir ett sätt att hantera det som händer i hennes eget liv, men för henne också allt djupare in i det okända. Vad hände egentligen Markus tidigare fru? Och varför är ett av rummen i våningen alltid låst? Annika Widholms debutroman "Yrsel" är en oavbrutet spännande psykologisk thriller.
Medelbetyg: 2,5 (2 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Yrsel :
2020-02-12 20:32
Svag 2:a. Den har vissa mystiska element som fick mig att fortsätta lyssna på boken. Fastän den är ganska kort så kändes det ofta som om den var dubbelt så lång eftersom jag var tvungen att lyssna om ett flertal gånger eftersom jag tänkte på annat. Vilket säger en hel del om den här boken. Ett flertal har kommenterat att det här är en rysligt spännande psykologisk thriller, vilket får mig att undra över om vi har läst en och samma bok. För en sak är säker, spännande, det är den verkligen inte. Vissa mystiska element som sagt, men ingenting mer. Och slutet var verkligen dåligt. Bra uppläsare däremot!
Ingenting som jag kan rekommendera!
Betyg 2
2020-07-06 18:46
Clara har nyligen flyttat in hos kärleken Markus då hon drabbas av oförklarliga svimningsattacker. Hon vaknar upp på oväntade ställen utan att veta hur hon kom dit. Även en känsla av att vara förföljd infinner sig hos Clara.
En obehaglig thriller med övernaturliga inslag.
Betyg 3Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Yrsel
Liknande böcker:
Villebråd i sikte
 M. Millar
Det ingen ser
 L. Hall
Vraket
 .
En eftersökt man
 J. Le Carre
Kryptören
 A. Jallai
Kokain
 P. Engman
Terror utan slut
 P. Saxon
Farliga makter
 E. Davis
Perfect Day
 T. Löwendahl