bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Liknande böcker:
Rika barn leka häst
 U. Trenter
Miss Pym ingriper
 J. Tey
Inga fler hemligheter
 E. Brunn
Fruktans hus
 M. Ahlstedt
Christine Falls
 B. Black
Maigret och den unga döda
 G. Simenon
Maigret tar miste
 G. Simenon
Maigret och den gamla..
 G. Simenon
Domaredans
 U. Durling
Tolv timmar
 S. Wilding

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
KlassikerUlv i fårakläder

 
Författare: Linda H Staaf
Genre: Deckare
Ämnesord: mord, humor, spänning, åre, jämtland, terrorism
Utgivningsår: 2018
ISBN: 9789187309847
 

KÖP PÅ CDON.COM
Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


Det är lördagsmorgon den 25 juli 2009 och EU-toppmöte i Åre. På ett anrikt hotell mitt i byn hittas en man kallblodigt avrättad. Strax därefter inkommer ett bombhot mot kabinbanan och en grupp turister som fastnat högt över marken långt uppe på kalfjället.

Insatspolisen Christian Ståhl inleder en kamp mot tiden för att rädda turisterna. När nationella insatsstyrkan inte kan inställa sig snabb nog tar Christian hjälp av en före detta fältjägare, men börjar snart tvivla på dennes avsikter. Samtidigt upptäcker kriminalpolisen Marita Lander, som leder mordutredningen, att offret checkat in under falskt namn.

Jämtlandspolisen, som tvingas kämpa mot Säkerhetspolisens inblandning, påbörjar en intensiv jakt över vidsträckta fjäll, genom mörka skogar och i jämtländska byar. Snart uppenbarar sig en organisation av trasiga själar som är beredda att göra vad som helst för makt och status - och inte minst hämnd.

Medelbetyg: 3 (1 röster)

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av Ulv i fårakläder :


BlommigaBarbro 2019-11-09 17:42
Den är helt okej. Jag tyckte den började väldigt bra. Var småspännande, rolig, lättläst och välskriven. Den är mycket riktigt välskriven och jag tycker väldigt mycket om huvudkaraktären, Marita som är som en strålande sol boken igenom. Huvudkaraktären är utan tvekan det mest positiva i hela boken. Själva deckarintrigen är egentligen ingenting som intresserar mig. Alldeles för stor vikt med polisers arbete, terrorism och det gamla vanliga med arbetsproblematik mellan könen. Intrigen kan säkerligen intressera många andra läsare. Sedan tycker jag också att den är lite för lång. Men de delar som är bra är riktigt bra och huvudkaraktären Marita ser jag fram emot att få följa. Förhoppningsvis kommer fokus mer ligga på henne i kommande böcker än alla de andra manliga karaktärerna som jag alldeles för ofta blandade ihop med varandra.
Men absolut en helt okej debutdeckare som är välskriven.
Slutbetyg, en 3:a!
Betyg 3KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till Ulv i fårakläder


  Köp boken som film på cdon: