bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Samma Författare:
Nigeriabrevet
Liknande böcker:
Kvinnorna på Flanagans
 Å. Hellberg
Dammsuga i mörker
 J. Beagin
Mormors val
 K. Branzell
De kommer att drunkna..
 J. Anyuru
1794
 N. Natt och Dag
Hit men inte längre
 M. Maunsbach
Hundraettåringen som t..
 J. Jonasson
En klimakteriekärrings..
 E. Wigenheim-Westman
Du tysta du glädjelika..
 D. Östlund
Sanning och skvaller
 C. Sittenfeld

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
KlassikerEn aning övermogen

 
Författare: Christina Gustavson
Genre: Roman
Ämnesord: hälsa, humor, kärlek, kultur, spänning, relationer, åldersskillnad
Utgivningsår: 2019
ISBN: 9789188013989
 

KÖP PÅ CDON.COM
Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


En aning övermogen: En äldre kvinnas omöjliga längtan efter att fånga en avsevärt mycket yngre man. Hon får kämpa i motvind mot omgivningens inskränkthet och fördomar. Hon började använda solglasögon för att dölja sina lystna blickar. När rösten blev hes av oförlöst åtrå viftade hon förklarande med en ask halstabletter. Hon kämpade förtvivlat för att hålla balansen varje gång hon fick syn på honom. Hon fick andnöd av hans sexiga bakdel och ångest när hon inte såg den.
Det var inte lätt att åtrå någon i smyg i en värld som tyckte att man var för gammal när man var 60+. Särskilt inte med tjugofem års åldersskillnad. Många tittade snett på henne och trodde att hon blivit sinnesförvirrad.
En spännande, väldigt mänsklig berättelse med en härlig myskänsla och mycket värme.

Medelbetyg: 4 (1 röster)

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av En aning övermogen :


BlommigaBarbro 2019-10-26 22:17
Pendlar mellan en stark 3:a och en mycket stark 5:a i betyg för mig. Den första halvan av boken var fullkomligt lysande, engagerande, rolig och spännande. Jag gick omkring lyrisk och tänkte på boken när jag inte läste. Karaktärerna, särskilt Bitten tog jag snabbt till mitt hjärta och jag tycker så mycket om en feelgood-bok som faktiskt sticker ut från mängden med tanke på åldersskillnaden mellan Bitten och den mycket yngre, Gilbert som hon förälskar sig i. Annars är ju de mesta böckerna i denna genre de samma. 30åring förälskar sig i annan 30åring. Otrogen make till 40årig småbarnsmamma, träffar ny kvinna, makan sörjer men hittar slutligen kärleken på slutet igen. Väldigt få böcker beskriver attraktion med två personer med ganska stora generationsskillnader, men det gör den här boken och det är också därför som jag tyckte den var så kul att få läsa. Personligen tycker jag dock att den tappar lite i intresse efter halva boken och blev lite tjatig. Jag hade gärna sätt att författaren blandat in lite erotik att krydda upp berättelsen med. Jag tror faktiskt att den hade tjänat på det. Annars tycker jag det var en bra, engagerande och underhållande bok. Jag läser gärna fler böcker av Christina Gustavson!
Slutbetyg, en 4:a!
Betyg 4KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till En aning övermogen


  Köp boken som film på cdon: