bokrecensioner boktips

En aning övermogen

Författare: Christina Gustavson
Genre: Roman
Ämnesord: hälsa, humor, kärlek, kultur, spänning, relationer, åldersskillnad
Utgivningsår: 2019
ISBN: 9789188013989


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

En aning övermogen: En äldre kvinnas omöjliga längtan efter att fånga en avsevärt mycket yngre man. Hon får kämpa i motvind mot omgivningens inskränkthet och fördomar. Hon började använda solglasögon för att dölja sina lystna blickar. När rösten blev hes av oförlöst åtrå viftade hon förklarande med en ask halstabletter. Hon kämpade förtvivlat för att hålla balansen varje gång hon fick syn på honom. Hon fick andnöd av hans sexiga bakdel och ångest när hon inte såg den.
Det var inte lätt att åtrå någon i smyg i en värld som tyckte att man var för gammal när man var 60+. Särskilt inte med tjugofem års åldersskillnad. Många tittade snett på henne och trodde att hon blivit sinnesförvirrad.
En spännande, väldigt mänsklig berättelse med en härlig myskänsla och mycket värme.
Medelbetyg: 5 (1 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av En aning övermogen :
2019-10-26 22:17
Pendlar mellan en stark 3:a och en mycket stark 5:a i betyg för mig. Den första halvan av boken var fullkomligt lysande, engagerande, rolig och spännande. Jag gick omkring lyrisk och tänkte på boken när jag inte läste. Karaktärerna, särskilt Bitten tog jag snabbt till mitt hjärta och jag tycker så mycket om en feelgood-bok som faktiskt sticker ut från mängden med tanke på åldersskillnaden mellan Bitten och den mycket yngre, Gilbert som hon förälskar sig i. Annars är ju de mesta böckerna i denna genre de samma. 30åring förälskar sig i annan 30åring. Otrogen make till 40årig småbarnsmamma, träffar ny kvinna, makan sörjer men hittar slutligen kärleken på slutet igen. Väldigt få böcker beskriver attraktion med två personer med ganska stora generationsskillnader, men det gör den här boken och det är också därför som jag tyckte den var så kul att få läsa. Personligen tycker jag dock att den tappar lite i intresse efter halva boken och blev lite tjatig. Jag hade gärna sätt att författaren blandat in lite erotik att krydda upp berättelsen med. Jag tror faktiskt att den hade tjänat på det. Annars tycker jag det var en bra, engagerande och underhållande bok. Jag läser gärna fler böcker av Christina Gustavson!
Slutbetyg, en 4:a!
Betyg 5Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till En aning övermogen
Liknande böcker:
En vilsen själ
 G. Redin
Huset Versace
 D. Ball
Trolsk som pärlan
 V. Andrews
Skriften i vattnet
 J. Lindqvist
Ett år
 E. Flygare Carlén
Röd som rubinen
 V. Andrews
Ensam i världen
 M. Sandemo
Staden sover
 M. Lang
Pissråtta
 D. Renklint
Samma Författare: