bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Liknande böcker:
Binary Options Unmasked
 A. Coulling
Lögn, förbannad lögn &..
 A. Riple
Börsen
 F. Clapca
den stora bankhärvan
 C. Neurath
skurkkapitalismen
 L. Napoleoni
Kulor, cash och kosing
 M. Andersson
Chill out
 M. Thauersköld
Vår beskärda del
 D. Jonstad
Friheten får vänta
 H. Sandberg
Nextopia
 M. Dahlén

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
KlassikerThe Warren Buffett Way

 
Författare: Robert G. Hagstrom
Genre: Biografi
Ämnesord: , ekonomi
Utgivningsår: 2013
ISBN: 9781118503256
 

KÖP PÅ CDON.COM
Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


Få känner inte till namnet Warren Buffett. Investeraren som idag närmar sig 90-års åldern har varit "in-the-zone" i nästan 6 decennier och har lyckats med en investering efter den andra i alla dessa år. Idag är han andra rikast i världen och är fortfarande aktiv inom investering. Hans rapporter följs nästan religiöst av människor och många undrar hur mannen tänker, vad det är som gör han så duktig på att investera och varför han lyckas så bra inom finans. Buffet avstod från lån, sms lån och dylika sätt att komma igång, utan Buffett började från scratch. Därefter har han byggt ett imperium få har skådat världen över.

Boken The Warren Buffett Way följer Buffett på hans äventyr. Vad det är han tänker på innan man genomför en investering, vilka parametrar han väger mest och vad man bör ta i beaktning innan man slår till vid en deal.

Senast var det Apple Buffett valde att investera hårt i. Investeringen var den största i Apples historia och den största i Buffetts historia. Han köpte in sig så sent som 2015, efter att Apple blivit det företag det blivit. Många anser Apple vara på nedtåg framåt, men inte Buffett, och sen 2015 har Apple vuxit väldigt starkt och blivit allt mer värdefullt.

Vad var det Buffett såg i Apple som många skeptiker inte ansåg vara värt mödan? Och kommer Buffett ha rätt framåt? Är Apple ett företag att räkna med långsiktigt?

Boken följer Buffett och hans resonemang och är ett måste för den som älskar investering och finans. Boken finns att hitta i nästan alla stora bokbutiker och har sålts i stora volymer idag.

Medelbetyg:

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av The Warren Buffett Way :
KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till The Warren Buffett Way


  Köp boken som film på cdon: