bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Liknande böcker:
BOKEN OM alga
 J. Wilhelmsson
Nordiska korståg
 D. Harrison
Österlens Historia Frå..
 G. Hellström
allt jag behöver veta..
 S. Becker
Atlantis och andra myter
 D. Harrison
Svenska flygare i stri..
 H. Gustavsson
Folkvandringstid
 D. Harrison
Höra hemma
 A. Björck
E-boken - bokindustrin..
 -. -
Not Juѕt Another..
 G. Elder

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
KlassikerCustomer Loyalty Programmes and Clubs

 
Författare: Stephan A Butscher
Genre: Fakta
Utgivningsår: 2016
ISBN: 9781138248618
 

KÖP PÅ CDON.COM
Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


Oavsett vilken industri konsumenter, organisationer eller företag kommer i kontakt med så finns det alltid ett lojalitetsprogram som en del av organisationens marknadsföringsagenda. Customer Loyalty Programmes and Clubs, författad av Stephan A Butscher är en av de populäraste böckerna på marknaden som lyfter fram fenomenet kring lojalitetsprogram och dess olika koncept och strategier. Till grund för bokens innehåll har författaren tagit hjälp av sin partner Simon Kucher & Partners i London och en annan välrespekterad aktör i den tyska staden Bonn.

Customer Loyalty Programmes and Clubs handlar huvudsakligen om de olika lojalitetsstrategierna gentemot konsumenter och andra viktiga pelare avsedda för de samma. Vidare förklarar författaren vad han definierar som nyckeln till effektiv ekonomisk tillväxt i förhållande till olika lojalitetsprogram på marknaden. Syftet är alltså att förstå de olika programmen på marknaden och inte att redogöra för något nytt system som inte är beprövat sedan tidigare. Många läsare, oftast entreprenörer och egenföretagare, menar att de delar som Customer Loyalty Programmes and Clubs lyfter fram har hjälpt dem att bygga starkare relationer med sina kunder. Tack vare Customer Loyalty Programmes and Clubs framgångar används boken även i undervisande miljöer, inte minst på högskolor och universitet runt om i världen.

Det som skiljer Customer Loyalty Programmes and Clubs från andra liknande böcker är att Customer Loyalty Programmes and Clubs lyfter fram mer än en specifik lojalitetsprogramsstrategi. De strategier som redogörs är bland annat prissättningen för kundlojalitet och det nya växande fenomenet kring e-lojalitet (ett lojalitetsområde särskilt skapat för internetbaserade tjänster och produkter). Den närmaste moderna jämförelsen är mobila rabattkoder och den typen av bonus som många nöjes- och spelverksamheter använder. Författaren har även inkluderat en del riktiga fallstudier som baseras på faktiska händelser och scenarion.

Som läsare får du följa med genom de nödvändiga stegen som varje lojalitetsstrategi består av, dvs. research, planering och lansering av programmen som skapar och utvecklar relationen mellan dig och dina kunder. Det är samma typ av program och åtgärd som på sikt ska integrera och mäta dina kunders lojalitet gentemot företaget du representerar. Värt att notera fallstudierna som Customer Loyalty Programmes and Clubs lyfter fram. Samtliga är verklighetsbaserade på riktiga verksamheter och varumärken. Många av dessa är internationellt kända, bland annat Volkswagens lojalitetsklubb, Kawasaki Riders Club, Porsche, Swatch The Club och många fler.

Boken utgavs den 1 november 2001 på engelska och saknar översättningar på andra språk. Teal Books står som ansvarig utgivare. Customer Loyalty Programmes and Clubs är en av de populäraste böckerna på marknaden om lojalitetsprogram.

Medelbetyg:

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av Customer Loyalty Programmes and Clubs :
KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till Customer Loyalty Programmes and Clubs


  Köp boken som film på cdon: