bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Liknande böcker:
Det är bara lite cance..
 K. Ingesson
Mats Sundin : # 13
 P. Sanglert
Det du inte såg
 P. Sjöberg
Mitt spår
 S. Johansson
I huvudet på John McEnroe
 T. Adams

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
KlassikerSkjorta rätt ut!

 
Författare: Johan Ahlberg
Genre: Biografi
Ämnesord: , sport
Utgivningsår: 2017
ISBN: 9789189336766
 

KÖP PÅ CDON.COM
Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


Medelbetyg: 4 (1 röster)

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av Skjorta rätt ut! :


ErikJohansson 2019-04-23 21:53
Ett måste att läsa för alla som älskar enduro! Boken är skriven av Johan Ahlberg som varit testförare i många år och själv testat olika endurotävlingar. Men boken handlar inte om honom, istället får vi följa den otroliga resan som Anders Eriksson har gjort.

Eriksson har vunnit sju världsmästerskap i enduro och visste redan som liten att han skulle bli världsmästare. Därför börjar boken redan i barndomen och jobbar sig upp till nutid. Boken håller gott tempo och det är lätt att följa Erikssons tankebanor då boken är skriven i första person.

Boken är den första som skrivits om Anders Eriksson på ett sådant intimt sätt. Ahlberg fick tjata och be Eriksson flera gånger, under flera års tid, innan stjärnan gav sig och gick med på att berätta allt. Vid det laget hade proffskarriären tagit slut och Eriksson hade dragit sig tillbaka från sporten.

I Skjorta rätt ut får vi höra Erikssons egna ord och tankar inför och under varje tävling. Den följer hans tidiga intresse för sporten och visar klart och tydligt att han inte bara var en naturtalang, han var också en person som gav sporten allt!

Den här berättelsen bygger på ett två års nära samarbete med författaren och världsmästaren. Det märks att deras samarbete och relation har fungerat och att de vill uppnå samma mål med boken. Den är lättläst och kan rekommenderas till ungdomar och vuxna som har ett starkt intresse för enduro eller motorsport.

Boken skriver också om allt som hänt efter han slutade tävla professionellt. Han har under 20 års tid drivit AE Racing där han ger nybörjare och vana enduroförare coaching i sporten. Han håller enduroläger och utbildningar för alla åldrar. Efter du har läst den här boken kan du mycket väl bli frestad att besöka XLMoto, köpa in grundutrustningen och sedan delta i något av hans läger som under 2019 hålls i Hagfors, Uppsala, Tibro och Botkyrka.
Betyg 4KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till Skjorta rätt ut!


  Köp boken som film på cdon: