bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Samma Författare:
Charlie- Del 1 - Död p..
En framtida hemmafrus..
Liknande böcker:
Entry Island
 P. May
Och högsta betyget är..
 J. Sjöholm
Två sorters sanning
 M. Connelly
Utmarker
 A. dahl
Östermalm – Rivieran:..
 H. Sjöman
Midsommarnatten
 S. Strömberg
Vedergällningen
 T. Giron
Mördare mot sin vilja
 A. Marinina
Jag ser dig
 M. Jungstedt
Mord i dockskåp
 A. Falk

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
KlassikerDrömmar och dilemman

 
Författare: Elin Eldestrand
Genre: Deckare
Ämnesord: mord, humor, kärlek, kultur, spänning, ungdom, 1960-tal
Utgivningsår: 2017
ISBN: 9789176970287
 

KÖP PÅ CDON.COM
Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


Man kommer långt med artighet, men ännu längre med problemlösning.

Charlie växer upp med sin mamma i en fallfärdig stuga strax utanför Luddinges finaste bostadsområde. Mamma erbjuder sina tjänster till karlar i utbyte mot pengar och Charlie drömmer om att gifta sig med drömprinsen och bli hemmafru på gräddhyllan.

När andra delen av En framtida hemmafrus bekännelser tar vid är Häxan Lömsk död och begraven. Charlie har hittat Drömprinsen i Erik och allt borde vara frid och fröjd, men icke.

En kvinna uppenbarar sig som är otäckt lik Häxan Lömsk och vem är den där karlen som mamma sällskapar med? Någon hotar Charlies gravida väninna Eva-Stina med tvångssterilisering och så vill Erik presentera Charlie för sin adliga familj.

Efter sitt misslyckade försök att döda Majken har Charlie legat lågt med problemlösning, men när hoten blir för många och farliga tvingas hon kavla upp ärmarna.

Medelbetyg: 4 (1 röster)

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av Drömmar och dilemman :


BlommigaBarbro 2019-02-26 22:18
Den andra boken med Charlie och hennes mamma Rut som tar "hand" om sina respektive problem på ett lite udda sätt år 1960/61 i den fiktiva staden Luddinge. Det här är den fristående andra delen efter "En framtida hemmafrus bekännelser" som jag älskade och som var mycket underhållande och spännande. Jag har även läst ett flertal av noveller med Charlie där hon likviderar folk på löpande band som alla också har varit mycket underhållande att få läsa. Även den här boken är härlig. En underhållande, mycket lättsam, småspännande och mycket engagerande mysdeckare som verkligen sticker ut bland dessa dussindeckarförfattare som det finns alldeles för många av och som alla skriver om samma sak om och om igen. För mig så är Elin Eldestrand en betydligt skickligare författare än alla dessa. Jag skulle kunna namnge ett hundratal författare som alla tråkar ut mig och som Eldestrand enkelt slår ut, men då får jag väl troligen en eller ett flertal stämningar på mig. Och så roligt ska vi inte ha det. Personligen tycker jag inte riktigt att den är lika bra som den första boken, kanske därför att fler ramlade av pin i första boken, hihi. Men även den här tyckte jag var riktigt bra! Jag tycker mycket om karaktärerna och jag ser fram emot att få läsa en tredje bok om Charlie, Erik och Rut. Även om boken är fristående så bör dem nog ändå läsas i ordning för att få ett lite bättre grepp om vem som är vem. Jag lyssnade i det här fallet på ljudboken och tyckte som vanligt att Gunilla Leining gjorde ett toppennjobb som uppläsare!
Slutbetyg, en stark 4:a! Kan varmt rekommenderas!
Betyg 4KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till Drömmar och dilemman


  Köp boken som film på cdon: