bokrecensioner boktips

Det krökta rummet

Författare: Magnus Falk
Genre: Deckare
Ämnesord: spänning
Utgivningsår: 2011
ISBN: 9789197746441


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Ett tungt oktoberdis vilar över universitetsstaden. Cecilia Fagerström, nybliven läkarstudent, går sin första termin på läkarlinjen och är mitt i en omvälvande fas i livet. Hon slits mellan nypåkomna krav på studieresultat och rollen som småbarnsförälder. Familjens försörjning försöker hon få att gå ihop genom att arbeta extra inom äldreomsorgen.

Inte långt från området där hon bor sker ett brutalt lägenhetsmord som blir det dominerande inslaget i nyhetsmedia. Samtidigt inträffar en rad händelser som ger Cecilia indicier om att gärningsmannen kan finnas i hennes omgivning, och att personen kan ha kopplingar till henne själv.

Cecilia träffar under ett patientmöte Lisa Arvidsson, en 88-årig änka i förorten. De får genast en speciell kontakt och Cecilia bestämmer sig för att delge henne sina bryderier. Saker och ting verkar inte vara som hon tror och mordhistorien kryper sig allt närmare inpå henne.

Det Krökta Rummet är Magnus Falks debutroman med en spännande intrig och överraskande vändningar. När boken är slut önskar läsaren att den ska
Medelbetyg: 2 (1 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Det krökta rummet :
2018-11-23 19:49
Ganska välskriven, men samtidigt tämligen ointressant. Av baksidestexten att döma bläddrade jag fram sidorna i förhoppning att den ganska minimala spänningen skulle upptrappas, det var vad baksidan utlovade enligt mig. Men istället stannar boken upp i någon form av läkarroman med vissa psykologiska inslag som varken är särskilt spännande eller intressant. Det kunde ha blivit bra, men nu när den är utläst känner jag absolut ingenting för den. Trist!
Betyg 2Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Det krökta rummet
Liknande böcker:
Rosenkavaljeren
 S. Trenter
Windsorknuten
 S. Bennett
Lelo
 M. Grönholm
Flaubert & Brooke
 B. Danielsson
Grodmuggen
 U. Trenter
En snygg historia
 A. Goldstein
Mannen på bänken
 A. Goldstein