bokrecensioner boktips

I Herrans namn

Författare: Johan E Sköld
Genre: Deckare
Utgivningsår: 2013
ISBN: 9789175530390


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Johan Sköld född 1959 är civilekonom och journalist. Han har arbetat på en mängd olika tidningar, i reklambranschen som copywriter och som manusförfattare och regissör av främst företagsfilmer, flera av dem internationellt prisbelönade. Johan har genom åren skrivit allt från tekniska artiklar och bruksanvisningar till noveller och personporträtt. I Herrans Namn är hans debut.
Germund Askerfeldt har i alldeles för många år låtit polisarbetet sluka honom helt. Han försummar sin dotter Lovisa som han har med en gammal tillfällig flirt. Alla hans vänner har stadgat sig medan han lever ensam i lägenheten vid Stora Torget i Norrtälje. Just hemkommen från London och en kurs hos Scotland Yard, kastas han rätt in i utredningen kring en ung kvinnas död. Berättelsen är den första av en serie böcker om Germund Askerfeldt och Viveka Svinhufvud som alla utspelar sig i lantlig miljö i Norrtälje, Roslagen och Stockholms norra skärgård.
Medelbetyg: 3 (1 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av I Herrans namn :
2018-10-19 17:12
Välskriven och spännande på sina håll, men alldeles för svårläst och lång för att tilltala mig i långa loppet. Sidorna är så fullproppade med text som dessutom är ljusare än i normala böcker, vilket gör det ganska jobbigt att läsa boken. Hade den redigerats lite bättre kanske den hade nått ut lite längre hos mig. Nu blir den som varje annan deckare jag tidigare läst. Men välskriven är den verkligen.
Godkänd, men inte mer.
Mitt slutbetyg blir en svag, 3:a!
Betyg 3Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till I Herrans namn
Liknande böcker:
Rosenkavaljeren
 S. Trenter
Mord i pingst
 L. Forsell
Windsorknuten
 S. Bennett
Mordet i prästgården
 A. Christie
Vinhundarna
 R. Gyllander
Lelo
 M. Grönholm
Dödstyst i huset
 E. Fischer
Vita frun
 F. Mellvig
Flaubert & Brooke
 B. Danielsson