bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Liknande böcker:
Rika barn leka häst
 U. Trenter
Miss Pym ingriper
 J. Tey
Inga fler hemligheter
 E. Brunn
Fruktans hus
 M. Ahlstedt
Christine Falls
 B. Black
Maigret och den unga döda
 G. Simenon
Maigret tar miste
 G. Simenon
Maigret och den gamla..
 G. Simenon
Domaredans
 U. Durling
Tolv timmar
 S. Wilding

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
KlassikerDöden i koppel

 
Författare: Susan Conant
Genre: Deckare
Ämnesord: mord, spänning, hundar
Utgivningsår: 1995
ISBN: 9789187652240
 

KÖP PÅ CDON.COM
Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


Var hunden Rowdy orsaken till dr Stantons död? Vem får nu hand om Rowdy? Var pälstussen på sängen mördarens sätt att symbolisera ett dödshot? Kommer Holly Winter att kunna räkna ut vem mördaren är innan det är för sent?

DÖDEN I KOPPEL är den första i en serie av deckare i hundmiljö. Den är för dig som vill ha lättläst underhållning med mycket spänning i. För dig som älskar hundar är den speciellt härlig. Här är handlingen förlagd till lydnadsträning och tävling, vid besök hos uppfödare och hem för övergivna hundar.

Huvudpersonen, Holly Winter, är en hundtjej uti fingerspetsarna. Hennes liv är hundar. Hennes föräldrar var golden retriever uppfödare. Hon försörjer sig genom att skriva i en stor hundtidning. Hon har alltid haft golden retrievers och tränat och tävlat, men i den här boken tar hon hand om en alaskan malamute. Holly är en humoristisk kvinna med stark och varm känsla för hundar. Hon värnar och kämpar för dem i såväl handling som ord. Hon är du med läsaren, berättar på ett medryckande och personligt sätt och får en att känna samhörighet. Författaren Susan Conant, har vid det här laget skrivit åtta böcker.

DÖDEN I KOPPEL är den första i raden. De har blivit otroligt populära i USA och tre av dem har fått priset Maxwell Award för skönlitteratur av Dog Writers' Association of America. Hon bor i Massachusetts med sin man, två katter och två alaskan malamutes.

Medelbetyg: 1 (1 röster)

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av Döden i koppel :


BlommigaBarbro 2017-07-29 23:51
Jag älskar hundar av hela mitt hjärta, och hade stora förhoppningar på att det här skulle vara en mysig snälldeckare fylld med små och stora hundcharmörer- men herregud vilken dålig bok! Jag vet inte om det är översättarens fel, men jag är uttråkad redan efter några få sidor. Boken som känns mer som någon form av fackbok är ointressant skriven, karaktärerna är tunna och inte ens hundarna känns särskilt intressanta. Nej, det här var sannerligen inte bra. Riktigt besviken känner jag mig faktiskt på innehållet.
Mitt slutbetyg blir därför endast en, 1:a!
Betyg 1KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till Döden i koppel


  Köp boken som film på cdon: