bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Liknande böcker:
BOKEN OM alga
 J. Wilhelmsson
Österlens Historia Frå..
 G. Hellström
Södra Oran
 I. Eberhardt
En bön för tjernobyl
 S. Aleksijevitj
Homo Deus - en kort hi..
 Y. Harari
The Economics of Casin..
 D. Walker
Who-ology
 C. Scott
Factfulness
 H. Rosling
Tidens historia
 T. Berg Eriksen
Rummet, tiden och männ..
 G. Clark

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
KlassikerGreat Leads: The Six Easiest Ways to Start Any Sales Message

 
Författare: Michael Masterson & John Forde
Genre: Fakta
Ämnesord: filosofi, kultur
 
Spänning:  7
Romantik:  1
Humor:  3
Lärorik:  9
Sorglig:  1

KÖP PÅ CDON.COM
Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


Great Leads är en komplett bok för dig om är intresserad av försäljning och marknadsföring via skrift men som också lämpar sig för digitala medier. Enligt marknadsrelaterade studier och undersökningar har rubriken eller den första meningen i ett meddelande en avgörande roll. Uppskattningsvis sägs den stå för 80 procent av framgångarna i den aktuella kampanjen. I den här boken lyfter man fram studierna och de 80 procenten, där man bland annat lägger tyngdpunkt på marknaden och problematiken kring en dålig rubriksättning. Mycket fokus riktar sig på marknadsförarna som uppges ignorera vikten av rubriksättningen.


I Great Leads ”The six easiest way to start any sales message” redogör författarna Michael Masterson och hans copywriter John Forde för fenomenet I sin helhet, där läsaren får en teoretisk och praktisk bild av rubriksättningens betydelse. Boken består också av ett avsnitt där man kan lära sig skriva bra texter som förhoppningsvis kommer generera bra leads. I anslutning till leads så syftar man alltså inte på de leads som omfattar mailadresser, telefonnummer eller kontaktuppgifter till företag. Definitionen av leads handlar i det här fallet om mottagaren och dennes perspektiv.


Boken är således inte någon guide som förklarar hur du ska göra något. Den går faktiskt djupare in i ämnet än så. Den handlar till viss del också om skrivanalyser och hur framgångsfulla leads kan uppnås genom ord som skrivs på papper. 


Den ursprungliga idén bakom The six easiest way to start any sales message var att sammanfatta säljbrev och ge läsaren mer kunskap om hur de kan användas i praktiken. När författarna avslutade sin forskning och började ägna mer tid åt skrivandet så uppmärksammade de andra aspekter, vilket också blev grunden till ovanstående bok. Boken i sig är väldigt lärorik och lämpar sig för universitets- och högskolestudier. Den kan också användas för enskilda individer som efterlyser mer fakta och praktiska exempel på hur leadsgenerering kan fungera genom textkommunikation i form av skyltar, kampanjer, budskapstavlor och brev.Medelbetyg:

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av Great Leads: The Six Easiest Ways to Start Any Sales Message :
KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till Great Leads: The Six Easiest Ways to Start Any Sales Message


  Köp boken som film på cdon: