bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Samma Författare:
Finn din energikod
Liknande böcker:
Serotonin
 M. Houllebecq
Cirkus i Valdemarsvik
 M. Malmström
Köttets tid
 L. Wolff
I chefens revir
 S. Forslund
En aning övermogen
 C. Gustavson
Antikkurs för vilsna h..
 Å. Hallengård
Den enda utvägen
 A. Bengtsson
Änkorna på Österlen
 S. Paborn
Månskensryttaren
 E. Poulsen
Lyckan är ett lån
 E. Poulsen

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
KlassikerGuldburen

 
Författare: Sanna Ehdin
Genre: Roman
Ämnesord: kärlek, sexmissbruk
Utgivningsår: 2013
ISBN: 9789187371073
 

KÖP PÅ CDON.COM
Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


Under en semestervecka i den trendiga sommarstaden Båstad träffar journalisten Cora den etablerade finansmannen Richard. Det slår genast gnistor om paret och de inleder ett passionerat och lekfullt förhållande. Relationen bygger på en överenskommelse som tar dem ut på erotiska äventyr där Cora utforskar sina gränser. Boken tar läsaren till en rad spännande platser och upplevelser i Stockholm, Berlin, Paris, Köpenhamn och St Barths i Västindien.
Allt börjar lovande men med tiden dras Cora in i en allt större destruktivitet. Richards personlighet och starka dragningskraft gör det svårare för henne att skilja hans behov från hennes. Hon överskrider sina gränser och tappar till slut bort sig själv.
Det är ett svindlande men riskabelt kärleksäventyr som tar huvudpersonen ut på yttersta grenen och slutligen tvingar henne att göra sitt livs viktigaste val. Bakom den vackra ytan och det som hon trodde var den sanna kärleken finns ett bråddjupt mörker som döljer starka krafter inom dem båda.

Medelbetyg: 1 (2 röster)

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av Guldburen :


BlommigaBarbro 2017-03-03 18:16
Nej, det här var inte alls bra. Vissa som har recenserat har reagerat negativt på alla sexbeskrivningar, att de har varit allt för detaljerade. Jag är inte särskilt pryd i kanten, men jag tycker faktiskt inte att det var särskilt mycket att reagera på. Tvärtom känns sexbeskrivningarna väldigt tråkiga. Boken i sig om den kortats ner radikalt hade kunnat bli helt okej, men nu tråkar den endast ut mig. Intrigen känns ogenomtänkt och karaktärerna platta och ointressanta. Den berör mig helt enkelt ingenting. Dem som läser den här för erotikens skull, rekommenderar jag att kolla in Unni Drougge & Kerstin Thorvalls romaner istället.
Till råga på allt dessutom en riktigt tråkig uppläsning av Julia Dufvenius!
Mitt betyg, blir tyvärr en 1:a! Ingenting som åtminstone jag kan rekommendera!
Betyg 1

rbodforss 2017-04-28 12:31
Trist, fantasilös och platt. Det är uppenbart att författaren skrivit av sig sina egna upplevelser i terapisyfte, vilket inte behöver vara fel, men boken har väldigt lite att förmedla till läsaren.

De enda sekvenser i boken som författaren lägger energi bakom är beskrivningar av mat, kläder och terapiformer, vilket förstärker intrycket av en väldigt ytlig bok som försöker verka djup. Det blir bara en orgie i självömkan och offermentalitet.

Förlaget kanske hoppades på att sexscenerna skulle sälja, men de är platta och utan känsla. Antagligen för att författaren inte kan se tillbaka på dem objektivt ännu.
Betyg 1KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till Guldburen


  Köp boken som film på cdon: