bokrecensioner boktips

Kvinnan på tåget

Originaltitel: The girl on the train
Författare: Paula Hawkins
Genre: Thriller
Utgivningsår: 2015
ISBN: 9789187783432


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Rachel har inget jobb och ingenstans hon behöver vara. Ändå tar hon tåget samma tid, varje dag. Varje dag ser hon ett ungt par i huset intill spåret. Jason och Jess kallar hon dem. I Rachels ögon är deras liv lika perfekt som hennes eget en gång var. Men en dag ser hon något från tågfönstret som skakar om henne. Nu ska hon visa alla att hon är så mycket mer än bara kvinnan på tåget.

Över 2 miljoner sålda ex i USA. #1 på amerikanska och engelska topplistorna!
Medelbetyg: 2,7 (10 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Kvinnan på tåget :
2015-10-21 11:01
Till en början tycker jag att boken är alldeles fantastisk. Den är så spännande men den sedan håller den inte riktigt spänningen uppe alltefter. Boken är en psykologisk thriller mkring en mysteriös händelse. Och jag får tyvärr mina fördomar om deckare/thriller bekräftad. I sådana böcker ska alltid delar av sanningen hållas hemliga för läsaren och det tycker jag är irriterande. När en person har träffat någon som bara beskrivs som "him" då vill jag veta vem det var. Men men. Ändå en mycket bra bok.
Betyg 4
2016-04-17 21:04
Det här var väldigt bra med ett intressant upplägg. Huvudpersonen Rachel är alkoholiserad och hennes upplevelser beskrivs trovärdigt i alkoholdimman som hon ofta befinner sig i. Berättelsen beskrivs i jagform av olika personer vilket fungerar bra som helhet. Det är dom klassiska ingredienserna: mord, kärlek, svartsjuka och svek det handlar om. En fungerande mix men historien kunde ha förkortats något då den kändes litet utdragen.
Betyg 4
2016-12-18 13:35
Småspännande och med en väldigt bra uppläsare. Problemet är dock att det är en historia som jag har hört många gånger förr, därför blir den ganska så tröttsam. Dussindeckare, eller så är det jag som läst/lyssnat på för många deckare på sistone!
Betyg 3
2017-03-31 00:57
Hade höga förväntningar. Läser inte så mycket, och nu köpte jag denna eftersom det var så mycket snack om den. Dock tråkig, förutsägbar, jag måste koncentrera mig för att inte börja tänka på annat när jag läser den. Suck. Har fortfarande inte lyckats ta mig igenom hälften. Nu har jag tappat bort boken. :-(
Betyg 1
2017-06-19 18:51
I början var boken spännande men ju mer man läste så vart den rörig och långrandig.Den hoppar från person till person så man har svårt att hänga med i svängarna till slut.
Betyg 3
2022-09-07 22:59
Inte bra .. hoppar från person till en annan och blir kaos .. väldigt bra uppläsare!
Betyg 2Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Kvinnan på tåget
Liknande böcker:
Regenten
 P. Jansson
Farlig kärlek
 D. Miles Disney
Fallet Helen Lind
 J. Roffman
Farliga fantasier
 D. Miles Disney
Se mig falla
 M. Kallentoft
Granne med döden
 W. Katz
Det gömda skrinet
 C. Röessler
Den andra dottern
 A. Dahl
Den oönskade
 A. Dahl
Flicka försvunnen
 D. Miles Disney