bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Samma Författare:
Into the water
The girl on the train
Liknande böcker:
Svindel och svek
 H. Sigander
Requiem på Dimön
 M. Lindstein
Mytomanen
 S. Sarenbrant
I spindelns nät
 L. Lippman
Lösning i London
 L. Deighton
Nattviol
 N. Leavy
Den yttersta rättvisan
 D. Öhrlund
Jungfrustenen
 M. Mortimer
Nattens vittne
 H. Kritz
Ett steg för långt
 F. Faulkner

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
KlassikerKvinnan på tåget

 
Originaltitel: The girl on the train
Författare: Paula Hawkins
Genre: Thriller
Utgivningsår: 2015
ISBN: 9789187783432
 
Spänning:  9

KÖP PÅ CDON.COM
Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


Rachel har inget jobb och ingenstans hon behöver vara. Ändå tar hon tåget samma tid, varje dag. Varje dag ser hon ett ungt par i huset intill spåret. Jason och Jess kallar hon dem. I Rachels ögon är deras liv lika perfekt som hennes eget en gång var. Men en dag ser hon något från tågfönstret som skakar om henne. Nu ska hon visa alla att hon är så mycket mer än bara kvinnan på tåget.

Över 2 miljoner sålda ex i USA. #1 på amerikanska och engelska topplistorna!

Medelbetyg: 2,88 (8 röster)

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av Kvinnan på tåget :


animisha 2015-10-21 11:01
Till en början tycker jag att boken är alldeles fantastisk. Den är så spännande men den sedan håller den inte riktigt spänningen uppe alltefter. Boken är en psykologisk thriller mkring en mysteriös händelse. Och jag får tyvärr mina fördomar om deckare/thriller bekräftad. I sådana böcker ska alltid delar av sanningen hållas hemliga för läsaren och det tycker jag är irriterande. När en person har träffat någon som bara beskrivs som "him" då vill jag veta vem det var. Men men. Ändå en mycket bra bok.
Betyg 4

hencka 2016-04-17 21:04
Det här var väldigt bra med ett intressant upplägg. Huvudpersonen Rachel är alkoholiserad och hennes upplevelser beskrivs trovärdigt i alkoholdimman som hon ofta befinner sig i. Berättelsen beskrivs i jagform av olika personer vilket fungerar bra som helhet. Det är dom klassiska ingredienserna: mord, kärlek, svartsjuka och svek det handlar om. En fungerande mix men historien kunde ha förkortats något då den kändes litet utdragen.
Betyg 4

BlommigaBarbro 2016-12-18 13:35
Småspännande och med en väldigt bra uppläsare. Problemet är dock att det är en historia som jag har hört många gånger förr, därför blir den ganska så tröttsam. Dussindeckare, eller så är det jag som läst/lyssnat på för många deckare på sistone!
Betyg 3

liwi 2017-03-31 00:57
Hade höga förväntningar. Läser inte så mycket, och nu köpte jag denna eftersom det var så mycket snack om den. Dock tråkig, förutsägbar, jag måste koncentrera mig för att inte börja tänka på annat när jag läser den. Suck. Har fortfarande inte lyckats ta mig igenom hälften. Nu har jag tappat bort boken. :-(
Betyg 1

anette.lenander 2017-06-19 18:51
I början var boken spännande men ju mer man läste så vart den rörig och långrandig.Den hoppar från person till person så man har svårt att hänga med i svängarna till slut.
Betyg 3KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till Kvinnan på tåget


  Köp boken som film på cdon: