bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Samma Författare:
Vi åker till månen
Liknande böcker:
I flyktens skugga
 S. Nilsson
En sax i hjärtat
 M. Bengts
Ladykiller
 E. McBain
Vänd dig inte om
 T. Alsterdal
Tre minuter
 . Roslund&Hellström
Kronvittnet
 M. THart
tryggare kan ingen vara
 D. Öhrlund
Av jord är du kommen
 M. Bergstrand
Döden går ronden : ett..
 A. Lundgren
Kameleonten : en Eva E..
 A. Lundgren

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
Klassiker


     

Singöspionen

 
Författare: Anders Gustafson & Johan Kant
Genre: Deckare
Utgivningsår: 2015
ISBN: 9789176290163
 

Direktlänk till boken hos Bokus

CDON.COM

Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen
Köp på tradera


DEN 62-ÅRIGA KRIMINALINSPEKTÖREN SOLBRITT ANDERSSON och hennes man Rune har förverkligat sin dröm och köpt en sommarstuga på Singö i Roslagen. Av en granne får de höra talas om Singömordet, som skett på den närbelägna marinbasen 1986, strax efter att Olof Palme mördades. Trots att anläggningen var välbevakad lyckades gärningsmannen försvinna utan ett spår, och mordet är ännu ouppklarat.

Under sin semester kan Solbritt inte låta bli att göra egna efterforskningar. Sökandet efter sanningen sätter igång hänsynslösa krafter, beredda att göra allt för att hindra henne.

Singöspionen är en trovärdig kriminalroman som är mycket svår att lägga ifrån sig. En modern svensk deckare utan klichéartat övervåld och med en ovanlig hjälte i huvudrollen: en kvinnlig polis i övre medelåldern.
(Publit)


Medelbetyg: 2,67 (3 röster)

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:
Mellansdagsrea hos adlibris upp till 70% rabatt!

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av Singöspionen :


Anfield 2015-09-11 09:59
En ok bok
Betyg 3

gun 2016-04-27 10:44
En fint upplagd deckare med många spänningsmoment. Ett gammalt mord visar sig ha samband med det som sker i nutid. Även om kriminalaren Solbritt är på semester så dras hon in i händelserna som sker på grund av hennes intresse för det som skedde 1986 på Singö. Hennes intresse gör att hon blir hotad. Inte bara Solbritt har fiender utan även hennes dotterdotter får uppleva en otäck händelse som förföljer henne.
Det finns många olika karaktärer i berättelsen. En av dem är en skrupelfri mördare som tar befäl över flera andra personer i en stor smuggelhärva. En bok väl värd att läsa / lyssna på.
Betyg 4

BlommigaBarbro 2016-12-18 00:09
Men fy! Något så totalt ointressant får man då leta efter! En bok skriven med allt för många präktiga karaktärer, med ett banalt språk och med fördomar. Det enda positiva jag kan komma på är iden om en poliskvinna i min egen ålder som för en gångs skull har huvudrollen. Men det är också allt. Den präktiga självgoda superhjältinnan Solbritt Andersson med sin underbara matintresserade man Rune är bland det absolut tråkigaste smörja jag någonsin läst! Till och med den prisade Katarina Ewerlöf som tillhör favoriterna bland uppläsare, låter uttråkad. Och det förstår jag mer än väl! Den här boken rekommenderar jag till alla med sömnproblem, tio minuter med den här boken och ni sover som en stock! En överstruken etta i betyg från mig!
Betyg 1

Skriv egen bokrecension till Singöspionen

 


Köp boken som film på cdon: