bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Liknande böcker:
Kevin & Schröder 2 - D..
 B. Danielsson
Svindel och svek
 H. Sigander
Requiem på Dimön
 M. Lindstein
Mytomanen
 S. Sarenbrant
I spindelns nät
 L. Lippman
Lösning i London
 L. Deighton
Nattviol
 N. Leavy
Den yttersta rättvisan
 D. Öhrlund
Jungfrustenen
 M. Mortimer
Nattens vittne
 H. Kritz

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
KlassikerKaisho

 
Originaltitel: Kaisho
Författare: Eric Lustbader
Genre: Thriller
Utgivningsår: 1993
ISBN: 9780007330980
 

KÖP PÅ CDON.COM
Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


Nicholas Linnear gav sin far ett löfte på hans dödsbädd: om någonsin en man vid namn Mikio Okami krävde hans hjälp, måste han göra allt som står i hans makt. Stunden är inne. Löftet måste infrias.

Okami är Kaisho, bossarnas boss, den äldste och mäktigaste av yakuza-maffians ledare. Nu är han hotad till livet, men mördarens identitet och motiv är höljda i dunkel.

I hjärtat av den vittförgrenade konspiration som Nicholas mödosamt blottlägger finns en man: Do Duc Fujiro, dödsälskande och hatfylld, har fått sina magiska krafter av en fruktad kannibalstam i Vietnam. När han släpper loss sin förödande ondska sätts Nicholas kunskaper i tau-tau på yttersta prov.

Utdrag ur boken:
Sanningen hade gett Nicholas en känsla av befrielse. Saknaden efter vad som hade varit och vad som kunde ha varit, ersattes gradvis av hans upphetsning över att på nytt befinna sig så nära randen till det okända. Deras våghalsiga resa var det som drev honom framåt, som gjorde livet värt att leva.

Medelbetyg: 1 (1 röster)

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av Kaisho :


Spaniard 2014-09-15 10:09
Eric Lustbader hade viss framgång med sina ninjaböcker på 80-90-talet men numera är han mest känd för att ha anlitats av Robert Ludlums dödsbo för att skriva uppföljare i Jason Bourne-serien. Det ska han nog vara nöjd med.

Denna spretiga actionhistoria från -93 kan i bästa fall kallas ambitiös. Huvudpersonen Nicholas Linnear är svår att förstå sig på och oklarheterna duggar tätt. Den globala intrigen är invecklad in absurdum. Det är industrispionage, personliga hämndbegär och maktkamp mellan den japanska och sicilianska maffian. Kryddat med en hel del österländsk hokus-pokus.

En gryta blir inte mustig bara genom antalet ingredienser. Det här var min första Lustbader, förmodligen också den sista.
Betyg 1KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till Kaisho


  Köp boken som film på cdon: