bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Liknande böcker:
Morianerna
 J. Ekström
Rika barn leka häst
 U. Trenter
Miss Pym ingriper
 J. Tey
Inga fler hemligheter
 E. Brunn
Fruktans hus
 M. Ahlstedt
Christine Falls
 B. Black
Surbrunnsgåtan
 K. Pettersson
Saknad, förmodad död
 S. Steiner
En högre rättvisa
 . Hjorth
Dvalan
 C. Grebe

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
KlassikerSSI - Den aningslöse

 
Författare: Tage Åström
Genre: Deckare
Utgivningsår: 2013
ISBN: 9789186603694
 

KÖP PÅ CDON.COM
Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


Han skildrar kampen mot brottsligheten som den är...

Istället för att skriva en konventionell deckare som läsarna är vana vid, dvs där det mesta som skrivs är direkt felaktigt, har Tage Åström valt att beskriva hur det egentligen går till när man arbetar med okonventionella polismetoder. Hans budskap är helt enkelt: det är så här man gör när man vill, behöver och krävs på resultat
Den aningslöse handlar om spelet som försiggår bakom kulisserna när det gäller att bekämpa grov brottslighet. När man läser boken kan man få uppfattningen att detta arbete är cyniskt och bedrivs i gränslandet mellan lagligt och olagligt, och det stämmer enligt författaren
I Den aningslöse får vi följa en informatör och en av polisens hanterare, dvs den som har hand om informatören, i deras arbete att förhindra att en skoningslös narkotikaliga får fotfäste i Stockholm. Genom att skildra arbetet utifrån de båda huvudpersonernas olika perspektiv får läsaren en unik inblick i det spännande och farliga arbetet som bedrivs för att bekämpa grov organiserad brottslighet.

Om författaren
Tage Åström har arbetat över 25 år som polis. Som kriminalkommissarie och tidigare chef för SSI, sektionen för särskilda insatser, har han en unik kunskap och erfarenhet av arbetet mot grov organiserad kriminalitet.
Idag driver författaren eget företag som säkerhetskonsult, är en populär föreläsare och även en av manusförfattarna till den populära kriminalserien Johan Falk, GSI.

Därför ger jag ut Den aningslöse:
"Någongång stöter man på en människa som man inser har sett och upplevt det mesta. Också det som handlar om människans mörkare sidor. Så kändes det när jag träffade Tage första gången. När jag fick veta att han skrev på en kriminalroman som tog avstamp i verkligheten, tyckte jag att det var otroligt spännande!"
Annika Bladh

Medelbetyg: 3 (2 röster)

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av SSI - Den aningslöse :


Anfield 2014-03-28 10:00
Bra Men inte unik, här fins mycket klasiska snut saker med , dålig kaffe , skilsmässa , sur , tragisk olycka , korkade åklagare listan kan göras super lång.
Betyg 3

gun 2018-12-19 11:14
När Niklas blir informatör och infiltratör till en av polisens spanare så känner han sig som en polisagent. Niklas agerar en del på egen hand med att installera mikrofoner. Men livet i narkotikans närhet innebär stora risker för avslöjande. I de kriminella gängen finns många sätt att straffa. Det här är en välskriven bok.
Betyg 3KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till SSI - Den aningslöse


  Köp boken som film på cdon: