bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Liknande böcker:
Miss Pym ingriper
 J. Tey
Inga fler hemligheter
 E. Brunn
Fruktans hus
 M. Ahlstedt
Christine Falls
 B. Black
Maigret och den unga döda
 G. Simenon
Maigret tar miste
 G. Simenon
Maigret och den gamla..
 G. Simenon
Tolv timmar
 S. Wilding
Skräcknatt
 L. Jackson
Döden på apoteket
 N. Hövenmark

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
KlassikerDen tysta vaggan

 
Författare: Margaret Cuthbert
Genre: Deckare
Ämnesord: spänning
ISBN: 9143199720
 

KÖP PÅ CDON.COM
Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


Rae Duprey är förlossningsläkare på ett stort sjukhus i San Francisco, ung, skicklig och engagerad. När plötsligt det ena kritiska fallet efter det andra kommer in - rena rutinfödslar som fått livshotande komplikationer - blir hon upprörd och misstänksam. Snart inser hon att någon ägnar sig åt kallblodigt medicinskt sabotage. Någon som måste känna till både förlossningsavdelningen och sjukhuset från insidan..... När Rae försöker finna den skyldige blir hon impopulär och isolerad. I sin förtvivlan anförtror hon sig åt den attraktive och sympatiske kollegan Sam Hartman. Men tillslut vet inte Rae om hon ens kan lita på honom. Det enda hon vet är att en mördare går lös och hon måste rädda de oskyldiga barnens liv....

Medelbetyg: 1,78 (9 röster)

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av Den tysta vaggan :


Stumpan 2004-07-14 18:46
En lagom spännande thriller som utspelar sig i sjukhusmiljö.
Betyg 3

koala_75 2005-11-11 13:59
Denna spänningsdeckare var bland de sämsta jag läst. Den innehåller stavfel, och har flertal faktafel om olika sjukdomar, vilket jag bara sitter och irriterar mig på. Huvudpersonen, Rae beskrivs som en änglalik människa som hela tiden tjatar om att hon bara bryr sig om barnen och deras väl, tills man vill kräkas på henne.

Mot slutet blir boken något mer spännande men man sitter mest och läser bara för att kunna få lägga den ifrån sig i bokhyllan.
Betyg 1

Jenny 2006-06-20 09:52
Denna Cuthberts debutbok utspelar sig i sjukhusmiljö vilket jag brukar tycka är kul förutsatt att handlingen förs fram på ett intressant och bra sätt vilket jag inte kan säga om den här bokens handling. Huvudpersonen är förlossningsläkaren Rae som när flera förlossningar på sjukhuset leder till livshotande komplikationer börjar ana oråd. Det verkar som om någon försöker förstöra för sjukhuset.

Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är som stör mig men karaktärerna i boken känns väldigt intetsägande och rent ut sagt så är boken dödande tråkig och irriterande. Läs inte den här boken.
Betyg 1

LindaJ 2008-06-23 14:37
var längesedan jag läste boken så jag minns inte riktigt..men den var ganska spännande och lite annorlunda miljö den utspelar sig i
Betyg 2

jossansten 2008-09-16 01:30
Jag trodde att denna bok skulle vara mycket bättre. Irriterar mig på stavfel i boken, jag trodde de kontrolläste manus innan de tryckte boken. Författaren borde ha läst på bättre innan hon skrev.
Betyg 1

Banenakräman 2009-07-20 12:01
Hade helldre suttit på toa i 7 timmar än att läsa denna bok!
Va fa ngjorde jag inte det istället???
Betyg 1

BlommigaBarbro 2016-12-16 10:51
Trots alla de medicinska termerna som inte direkt sade mig någonting- så kunde jag inte annat göra än sträckläsa! En oerhört spännande och engagerande thriller som bitvis påminner om 70- tals rullen, Koma- kultfilmen med Michael Douglas & Genevieve Bujold i rollerna. En stark 5:a blir betyget från mig. Kan varmt rekommenderas!
Betyg 5KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till Den tysta vaggan


  Köp boken som film på cdon: