bokrecensioner boktips

Fåfängan

Originaltitel: Tower Abbey
Författare: Isabelle Holland
Genre: Roman
Ämnesord: depression, mat, hälsa, mord, psykologi, humor, religion, natur, historia, kärlek, kultur, spänning, ungdom, djävulsutdrivning, andar, djur, pojkhem, dagbok


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Candida har lockats till det ensligt belägna familjegodset Tower Abbey av dess härskarinna, väninnan Diana, som behöver hjälp att komma till rätta med sitt kaotiska inre. Hon är övertygad om att hon i sina tidigaste år haft en tvillingsyster, vars livsöde är höljt i dunkelt. Diana vet att Tower Abbey på något sätt innesluter hela sanningen om den påstådda systern, inklusive den dagbok som återkommer i hennes oroliga drömmar. Candida är skeptisk men samtidigt nyfiken. Hennes verklighetstro sätts på allt hårdare prov och när hon en natt drömmer om dagboken inser hon att de rykten som talar om en förbannelse över Tower Abbey inte saknar grund.

Utdrag ur boken:
- Det där är farliga saker, Candida. Och jag tänker inte bara på populära filmversioner. Jag vet hus som börjat brinna när folk har hållit på med sådant där.
Medelbetyg: 4 (1 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Fåfängan :
2012-09-23 11:23
Candida möter två män från sin ungdom när hon flyttat till Tower Abbey. Simon och Eric. En av dem är god och en är ond men detta vet hon inte. I huset känner hon att något otäckt finns men kan inte förstå vad det är. Huset ruvar på många hemligheter, däribland mord. Till sist kommer en uppgörelse med de makter och personer som finns i Candidas närhet. Det blir fler dödsfall och döden drabbar mer än människor.
Boken var spännande och slutet oväntat.
Betyg 4Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Fåfängan
Liknande böcker:
Andras vänner
 L. Moriarty
Flykten
 S. Scarrow
Världen utan dig
 J. Santopolo
Månskärans stad
 B. Plain
Je m'appelle Agneta
 E. Hamberg
Vattendansaren
 T. Coates
Kräldjursmemoarer
 S. Ulstein
Skriva & älska
 L. King
Samma Författare: