bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Liknande böcker:
Den obetänksamme älskaren
 L. Panduro
Totalskada
 H. von Zweigbergk
Resa i månljus
 A. Szerb
Din styvmor Rebecka
 M. Jeffmar
Folkets skönhet
 M. Pryds Helle
Den vita staden
 K. Ramqvist
Rucklet
 M. Sällström
Haggan
 A. Berg
Barndomshemmet : en ro..
 T. Stålmarck
Krönikan om Ylva Alm 2..
 I. Skjelbakken

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
KlassikerDet som är sant

 
Författare: Anna Quindien
Genre: Roman
Ämnesord: depression, hälsa, psykologi, kärlek
Utgivningsår: 1994
 

KÖP PÅ CDON.COM
Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


Vad polisen än sade, vad det än stod i tidningen, vad folk än trodde och fortfarande tror efter alla dessa år, så är sanningen den att jag inte dödade min mor. Jag bara önskade att jag hade gjort det.

Ellen har drömjobb på en tidskrift i New York , hennes får är professor vid det lilla universitet i Langhorne och Kate hennes mor som sköter hemmet med omsorg är älskad,av, hela sin bekantskapskretsen. Familjen är till synes lycklig och lyckad familj. Tills Kate får beskedet att hon har cancer och familjens tillvaro förändras totalt.
Ellens far är ovillig att anpassa sitt bekväma liv till den nya situationen och beodrar Ellen att,komma hem och ta hans om sin mor. I bitterhet och besvikelse lämnar Ellen sitt arbete och far hem. Prövningen som väntar henne är en annan än den hon förväntar sig, och hon får på ett förödande sätt uppleva skillnaden mellan kärlek och svek.

Utdrag ur boken:
Jag var rädd för den här andra Kate, denna vredgade och uttorkade inkräktare.Länge hade jag undrat varför hon inte var argare på min far , på sin lott i livet och allt hon hade gått miste om. Men när jag såg hennes vrede , kände den. Som ett svart odjur med tänder och klor, så välsignade jag hennes lugn och längtade hett efter det.

Medelbetyg: 3 (1 röster)

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av Det som är sant :


bonadea 2012-09-14 06:58
En bra bok, jag fastnade direkt i inledningen men sedan fick jag svårt att komma in i handlingen, men när jag väl gjorde det så var jag fast.. Intressant att läsa beskrivningar om hur cancer tränger in sig i en familj och därför allt det som är bra.. Man börjar se på cancer som ett levande monster som äter på sitt offer och , släpper ut giftiga gaser som tränger in i resten av familjen och förmörkar deras inre .
Betyg 3KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till Det som är sant


  Köp boken som film på cdon: