bokrecensioner boktips

Falsk förspegling

Författare: Candace Camp
Genre: Historisk roman
Ämnesord: historia, kärlek, spänning
ISBN: 916403612X


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Mörkret lade sig över rummet när mediet släckte sig det sista ljuset. Detta var lade Olivia Morelands livs chans. Nu skulle hon avslöja bedragaren som lurade olyckliga människor att de kunde få kontakt med andevärlden. Men i samma stund som hon kände en kall arm gripa tag i hennes insåg hon att hon inte skulle lyckas den här gången heller.

Olivia får snart möjlighet att bättra på sitt rykte när lord Stephen St Leger bjuder in henne till sitt gods. Han tror inte heller på övernaturliga ting och nu vill han göra sig av med det medium som lindat hans mor runt sitt lillfinger.

I samma stund som Olivia kliver in genom herrgårdens portar får hon en olycksbådande känsla. Det är som om väggarna talar till henne och uppmanar henne att fly. Samtidigt upplever hon en oförklarligt stark dragning till lord St Leger och en känsla av att ha träffat honom tidigare, någon gång för länge sedan...
Medelbetyg: 4 (1 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Falsk förspegling :
2012-03-21 19:57
En väldigt bra bok för att vara Harlequin. Den var lite töntig till en början, men den började te sig efter ett tag! I slutet var den jättespännande, trots att den var väldigt orealistisk.
Betyg 4
Liknande böcker:
Härskaren
 S. Scarrow
Att färdas i motvind
 M. Haraldsson
1794
 N. Natt och Dag
Führerns barnmorska
 M. Robotham
Pojken som följde med..
 J. Dronfield
Robin Hood
 J. McSpadden
Myteriet på Bounty
 C. Nordhoff
Kära Madame de Staël
 E. Lundström
Silvretsrike
 C. Iggulden
Krönikan om Ylva Alm 2..
 I. Skjelbakken