bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Liknande böcker:
Queenie
 C. Carty-Williams
Kvinnorna på Flanagans
 Å. Hellberg
Dammsuga i mörker
 J. Beagin
Mormors val
 K. Branzell
De kommer att drunkna..
 J. Anyuru
Hit men inte längre
 M. Maunsbach
Hundraettåringen som t..
 J. Jonasson
En klimakteriekärrings..
 E. Wigenheim-Westman
Du tysta du glädjelika..
 D. Östlund
Sanning och skvaller
 C. Sittenfeld

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
KlassikerKaffe med musik

 
Författare: Karin Brunk Holmquist
Genre: Roman
Ämnesord: psykologi, humor, kärlek, kultur
Utgivningsår: 2011
ISBN: 9789173551847
 
Spänning:  2
Romantik:  5
Humor:  3
Lärorik:  3
Sorglig:  1

KÖP PÅ CDON.COM
Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


I Brantevik har vintermörket lagt sig över den lilla kustorten och väninnorna Inez, Olga och Viola har som vanligt symöte. Men den här kvällen har Viola med sig lotter från den lokala idrottsföreningen. Inez vinner en wekeendresa till en julmarknad i Tyskland, med buss och allt. De bestämmer sig för att åka allihop, ett äventyr i juletid är precis vad ett par äldre damer kan behöva. Tycker Olga och Viola i alla fall. Inez är högst tveksam, men följer med förstås. Det var ju ändå hon som vann resan.

Det är med stor nyfikenhet och skepsis som damerna sätter sig på långfärdsbussen. Och en sak är säker, det blir inte alls den stillsamma weekendresa de tänkt sig.

Medelbetyg: 3,5 (8 röster)

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av Kaffe med musik :


Humman 2012-01-18 22:12
Läste denna boken som är lättläst, handlar om några damer på en resa och vad de är med på för upptåg. Händer inte mycket men boken är ändå småtrevlig och charmig. Har läst fler böcker av författaren och ska nog läsa lite flera.
Betyg 2

silvertherese 2012-04-12 12:00
Ännu en mysig berättelse av Karin Brunk Holmqvist. Jag är förtjust i hennes sätt att skildra varma, eftertänksamma relationer mellan äldre människor, och att tillskriva spänning och komik i de mest vardagliga ting. Kaffe med musik är annorlunda i det avseende att den mestadels inte utspelar sig hemmavid, något jag först inte lockades av efter att ha läst hennes tidigare romaner, men insåg snart att Kaffe med musik också den är mycket varm, vacker, rolig och spännande berättelse om fyra damer på bussresa i Tyskland! Kaffe med musik är verkligen värd att läsas, eller lyssnas på. (Jag gjorde det senare)
Betyg 4

verran 2012-07-23 20:37
Lyssnade på denna lättsamma roman om några tanter som åker på bussresa till julmarknad i Tyskland. Vi följer deras våndor och "äventyr". Lättsam och smårolig men inget speciellt.
Betyg 3

gun 2012-10-10 19:05
En småtrevlig bok med syföreningstanter som åker på julmarknad till Tyskland. Inte bara tanterna roade utan även gubbarna hemma i Brantevik. De var helt hjälplösa och hade till exempel inte lagat mat. En av dem kokade i alla fall ett ägg i 25 minuter och förhörde sig sen med en av de andra gubbarna om han visste hur länge ägg skulle koka. Det visste han inte. En bok jag kan rekommendera som skön avkoppling.
Betyg 5

marta153 2013-01-19 21:16
En lättsam bok, perfekt för en kortare bussresa, om några äldre damer som åker på bussresa till Tyskland för att gå på julmarknad. Behållningen med just den här boken var den stora igenkänningsfaktorn, alla som varit med på organiserade bussresor ner till kontinenten har mycket att känna igen sig i.
Betyg 3

BlommigaBarbro 2017-03-31 21:13
Söt bok om några väninnor i sjuttioårsåldern och deras bussresa till Tyskland. Lättläst och underhållande!
Dessutom jättebra uppläst av Lena-Pia Bernhardsson!
Mitt betyg blir, en stark 4:a!
Betyg 4KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till Kaffe med musik


  Köp boken som film på cdon: