bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Liknande böcker:
Trollkarlarna
 M. Sanden
Det bubblar i fjorden
 J. Stenlund
En mystisk historia
 H. Iseborg
Kittys spökhistorier
 C. Keene
En stjärna för Megan
 A. Baillie
I mumiens gravkammare
 L. Beach
Min hemliga tvilling
 K. Lundberg Hahn
Cassies dubbelgångare
 G. Tobien Sherman
Norra Latin
 S. Bergmark Elfgren
Slutet
 M. Strandberg

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
KlassikerDen andre Will Grayson

 
Författare: David Levithan John Green
Genre: Ungdom
Ämnesord: musik, humor, kärlek, spänning, ungdom, vänskap
Utgivningsår: 2011
ISBN: 9789129675184
 

KÖP PÅ CDON.COM
Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


Vad händer när två tonåringar med exakt samma namn råkar mötas en kall natt i ett totalt osannolikt hörn av Chicago? Räkna in ett avslöjat falskleg och en misslyckad nätdejt.

Möt Will Grayson, 16 år. En kille som har två viktiga regler i livet: 1. Hålla käften. 2. Inte bry sig. Tyvärr har han gått och kärat ner sig i skolans coolaste och smartaste tjej. Det gör reglerna oerhört svåra att följa.

Och möt Will Grayson, 16 år. En deppig gaykille som slits mellan viljan att ta livet av sig eller att döda alla andra. Den enda ljuspunkten i tillvaron är internetförälskelsen Isaac.

Och framförallt, möt den excentriske Tiny Cooper, berättelsens nav. En jättestor bög som är i full färd med att sätta upp den mest fantastiska high school-musikal som någonsin skådats. Tiny hoppas att den ska förvandla världen, eller åtminstone hans high school, till en regnbågsfärgad kärleksfest. Extravagant är bara förnamnet.

På en bakgata utanför en porraffär strålar först de två, sedan de tre killarnas vägar samman. Och så förändras allt.


Medelbetyg: 5 (1 röster)

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av Den andre Will Grayson :


aLva 2011-12-17 20:27
(Den andre) Will Grayson har två viktiga regler här i livet, 1. Att hålla käften och 2. Att inte bry sig. Men båda de reglernA blir svåra att hålla när han blir kär i skolans coolaste tjej

... (den andre) och Will Grayson är en gaykille som tycker att livet suger och väljer mellan att ta sitt eget liv eller döda alla andra. Särskilt Maura - tjejen som antagligen är kär i honom - som har ljugit och som Will har bestämt sig för att aldrig mer prata med.

Båda Will Grayson bor i Chicago och är båda 16 år och går på high school, men annars är de inte alls lika och de skulle antagligen aldrig ha träffats om inte ödet ville det...

Det här är en fantastisk bok som man bara älskar! Levithan och Green har gjort ett strålande jobb, men det kände jag ju på mig redan innan jag hade läst boken! ;) <3
Det är en bok om kärlek och homosexualitet, men även att hitta sig själv, vara sig själv och bli accepterad för den man är. Att inte ta vänner för givet och att inte slarva bort de vänner man har. För vänner är livsviktiga! <3

// aLva

((Jag blev helt galen då jag såg att boksidan inte hade NÅGON recension av John Greens böcker, vilket man MÅSTE ha, för de är BÄST, så nu finns det en, ville bara säga det... ^-^))
Betyg 5KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till Den andre Will Grayson


  Köp boken som film på cdon: