bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Samma Författare:
4 blondiner
lipstick jungle
Läppstiftsdjungel
The Carrie Diaries
Trading up
Liknande böcker:
Serotonin
 M. Houllebecq
Cirkus i Valdemarsvik
 M. Malmström
Middagstimmen
 D. Hansen
Köttets tid
 L. Wolff
I chefens revir
 S. Forslund
En aning övermogen
 C. Gustavson
Styr din plog över de..
 O. Tokarczuk
Kantstötta porslinsugg..
 M. Estling Vannestål
Antikkurs för vilsna h..
 Å. Hallengård
Den enda utvägen
 A. Bengtsson

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
KlassikerSex and the city

 
Författare: Candace Bushnell
Genre: Roman
Ämnesord: humor, kärlek
ISBN: 9176437795
 
Humor:  4

KÖP PÅ CDON.COM
Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


Boken bakom den uppmärksammade och omtalade TV-serien! Oskuldens tid är förbi... Stig in i det vackra folkets värld, ledsagad av en av dess innevånare. Tjuvkika på och chockeras av deras underhållande vanor och parningslekar. Liksom i sina spirituella och frispråkiga krönikor i New York Observer, låter Candace Bushnell läsaren följa de unga och vackras väg från fester via barer till klubbar. Här finns den grubblande Carrie, en ung journalist som söker kärleken, utan att hitta rätt. Mr Big , en affärsman som går från ett meningslöst förhållande till ett annat. Samantha Jones, en filmproducent i fyrtioårsåldern som personifierar den alltför smärtsamma insikten om skönhetens och ungdomens förgänglighet.

Utdrag ur boken:
"- jag tror att jag håller på att förvandlas till en man, sa carrie. hon tände sin tjugonde cigarett för dagen och när hovmästaren skyndade sej fram för att be henne släcka den, sa hon: - förlåt, det var inte alls min mening att besvära folk. sen fimpade hon cigaretten på mattan."

Medelbetyg: 1,67 (6 röster)

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av Sex and the city :


mana 2004-06-21 18:23
visst, boken är underhållande men bli ändå ganska seg. om man jämför med serien så är den hundra gånger bättre. minst.
Betyg 2

becka90 2008-07-17 10:02
Det här var inte bra, inte bra alls. Det enda som var intressant men också skrämmande var att kärleken faktiskt inte verkar finnas i New York, i alla fall om man ska tro på det Candace Bushnell skriver.

De små historierna skulle aldrig ha givits ut på bok, utan stannat i tidningen där de hör hemma. Boken var alldeles för hoppig för min smak. Man fick ingen djupare inblick i någonting och jag hade svårt att hänga med. Skumläste slutet och till skillnad från när jag såg på serien strunade jag blankt i hur det skulle gå för Mr Big och Carrie.

TRÅKIG!

(Läste den på engelska)
Betyg 2

bonadea 2008-10-08 18:54
Sex and the city var en trevlig överaskning, efter att ha läst Candace Bushnells 4 blondiner hade jag mycket låga förväntningar. Jag fick tvinga mig att börja läsa på sex and the city som har stått och dammat i min bokhylla, jag var rädd att den skulle mögla. Det visade sig att boken var helt okej, inte alls som serien fast många namn från den fanns så klart med. Den e lättläst med korta kapitel villket gör att det är en perfekt bok att ha med sig att läsa på bussar, under korta raster eller om man väntar på någon osv.
Betyg 3

mimmiläser 2011-04-27 18:37
Jag är ett fan av tv-serien Sex and the city, men denna bok höll verkligen inte samma klass. Den är hoppig och man får inte något grepp om vad boken egentligen handlar om. Eller när jag tänker efter har boken nog egentlig handling. Det finns inget djup och man lär inte känna någon av karktärerna alls, och nya presenteras i varje kapitel.

Den känns lite som tv-seriens första (sämsta) säsong där det är nya personer som dyker upp i varje avsnitt och avsnitten inte känns relaterade till varandra.

Inte värd att läsa - inte ens om du är värsta Sex and the city-nörden.

(Tur att jag köpt denna bok på loppis för två spänn, hade jag köpt den till fullpris hade jag känt mig lurad på pengar!)
Betyg 1KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till Sex and the city


  Köp boken som film på cdon: