bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Samma Författare:
Pappas flickor
Liknande böcker:
Rucklet
 M. Sällström
Haggan
 A. Berg
Krönikan om Ylva Alm 2..
 I. Skjelbakken
Tre systrar och en jul..
 S. Morgan
Miraklernas tid
 E. Seeberg
En roll för Margareta
 H. Fogelström
Kvinnornas stad
 E. Gilbert
I morgon kommer Christine
 M. Wester
Serotonin
 M. Houllebecq
Cirkus i Valdemarsvik
 M. Malmström

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
KlassikerGold Diggers

 
Författare: Tasmina Perry
Genre: Roman
Ämnesord: kärlek, lyx, jetsetare,skönhet
Utgivningsår: 2008
ISBN: 9789113018478
 

KÖP PÅ CDON.COM
Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


New York-miljardären Adam Gold flyttar till London.
Karin är jetsettare och entreprenör i baddräktsbranschen. Hon är en del av Londons mest glamourösa societé; Adam Gold passar henne perfekt som accessoar.

Erin är den naiva flickan från landet som lyckas lura åt sig jobbet som Adams personliga assistent, men livet i fotoblixtarna och den närmast obscena rikedom som omger henne hotar att rasera hennes gamla värderingar.

Molly är en falnad supermodell från 80-talet med dyra drogvanor. Adam är hennes sista chans att uppnå den livsstil hon alltid eftersträvat innan tiden hinner ifatt.

Och så har vi Summer, Mollys dotter, en spirande skönhet som lever i skuggan av sin berömda mamma. Men strax blir det fråga om ombytta roller när Summer lyckas ro iland ett TV-avtal som sätter henne i rampljuset och på heta listan över kommande celebriteter.

Från Monte Carlo till Comosjön, från St. Moritz till St. Barts - Gold Diggers tar oss på en svindlande tur genom de superrikas social kretsar, som kastar läsaren huvudstupa in i en värld av, lyx, mord och svidande trolöshet.

Utdrag ur boken:
Den uttalade utmaningen fick Karin att dra efter andan och hennes ilska blossade upp. "Försök inte hota mig, din opportunistiska" Karin spottade fram orden, oförmögen att behålla lugnet. " Du är inget annat än en överblommad, kokainmissbrukande liten golddigger. Det kanske tar Adam och Markus en liten stund att upptäcka det, men vi vet båda vad som finns under det där falska leendet" Hon gick längst spiltorna mot Molly och slog med ridpiskan mot låret.
"Det här lilla arrangemanget med Markus är det bästa en gammal hagga som du någonsin kommer få, så jag skulle hålla mig fast vid det om jag var du. Tro inte att du kan byta upp dig till något bättre, för det kan du inte. Han är min"
"Jaså?" sa Molly lugnt. Hon lade händerna på höfterna och stod trotsigt kvar. De två kvinnorna stod nu öga mot öga med blickarna låsta i varandra. " För någon som inte är hotad låter du förfärligt skraj"


Medelbetyg: 3,5 (2 röster)

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av Gold Diggers :


bonadea 2011-08-06 11:31
Golddiggers har stora likheter med Tasmina Perrys debut roman pappas flickor som utkom 2007 och blev hennes genombrott. Båda böcker handlar om mycket rika och bortskämda människor, lyxiga och vackra miljöer och mycket svek.
Jag gillar Tasmina Perrys båda böcker även om de är ytliga och personerna i de saknar djup, men vill man bara fly en stund i de vackras värld så är Golddiggers perfekt.
Betyg 4KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till Gold Diggers


  Köp boken som film på cdon: