bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Samma Författare:
Här är ditt liv
Mannen som glömde sin fru
Liknande böcker:
Indisputable Existence..
 H. Fry
Yoga upproren
 F. Frängsmyr
Liv och död
 B. Danielsson
Muralgranskaren
 D. Nessle
Stora fräckisboken
 B. Karlsson
Annons-flickan från Od..
 J. Skeslien Charles
Martins bästa - och sä..
 M. Timell
Visst är det härligt a..
 R. Fuchs
Feng Shui för katter
 R. Jay
Mästerliga missar
 S. Pile

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
KlassikerHär är ditt liv

 
Originaltitel: This is Your Life
Författare: John o´Farrell
Genre: Humor
Ämnesord: humor
Utgivningsår: 2002
 

KÖP PÅ CDON.COM
Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


Det är en stor kväll på London Palladium-men när Jimmy Conway stiger ut på scenen, blinkande mot det skarpa ljuset, slår det honom plötsligt att han kanske borde ha berättat sin lilla hemlighet för någon vid det här laget...

Jimmy har alltid drömt om att bli rik och berömd. Det är inte utan att han nu, vid drygt trettio, känner sig en aning besviken. Att undervisa en klass ointresserade tonåringar vid Sussex språkvcenter är långt ifrån drömmen om en plats i rampljuset.
Men livet är på väg att förendras. Av en tillfällighet blir han intervjuad i tv i samband med en känd ståuppkomiker hastigt dött. Jimmy får de att låta som om de två var gamla vänner och han blir inbjuden till den stjärnspäckade begravningen. Innan han riktigt vet hur det gått till har han ljugit ihop en framgångsrik karriär om sig själv som ståuppkomiker. Genom en serie dråpliga händelser får Jimmy njuta av kändislivets alla karameller. Men framgången har naturligtvis sitt pris...

Utdrag ur boken:
Artikeln om mig verkade ha givit upphov till tusentals privata panikattacker hos alla som trodde att de visste vad som gällde.Jag var plötlsligt den nya innegrejen som ingen hade förutsett, som sms eller mul och klövsjuka. Det artikeln hade utropat var" Hallå allihop, här är en kändis som ni verkligen borde ha hört talas om vid det här laget.! Ni tror ni är med i innekretsarna, men om den här nya stjärnan inte befinner sig där tillsammans med er, så kanske ni precis har blivit utekretsarna." Och precis som alla kunde se kejsarens nya kläder, påstod förvånansvärt många att de hade sett Jimmy Conway på scen.

Medelbetyg: 4 (1 röster)

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av Här är ditt liv :


bonadea 2011-02-27 12:07
-här är ditt liv- Är verkligen en rolig bok, Jimmy är en sådan klant som hela tiden hamnar i konstiga situationer och ställer till det för sig. Samtidigt så finns det en djupare budskap i boken, John o´farrell driver med hela showbusiness industrin och nutidens kändisskapshetsjakt.
I Här är ditt liv blir Jimmy kändis utan att göra något utan han får alla att tro att han är bra utan att någon har sett honom uppträda och han får lögnen att gå längre och längre.
Betyg 4KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till Här är ditt liv


  Köp boken som film på cdon: