bokrecensioner boktips

Harry Potter Lego 2021 recension


Lista över de bästa Harry Potter Lego att köpa

1. Harry Potter Lego Hogwarts slott 71043
?? Ålder: 16+ | Bitar: 6020 | Modelnr: 71043 | År: 2018
Rek Pris: 4499 kr

Detta tar nummer ett på den här listan eftersom det har över sex tusen bitar, det är modellnumret 71043, den är för tonåringar i åldern sexton och över, det har 4 minifigurer och tjugosju plus mikrofigurer.

Denna Lego-uppsättning är detaljerad och komplex, den har många scener från Harry Potter-serien.?Om du är en riktigt passionerad Lego Harry Potter-fan, och tid och pengar inte är något problem så finns det ingen verklig fråga om det: du kommer att vilja ha Harry Potter Lego slottet. ?Om du är beredd att investera båda, får du mycket tillbaka. Eftersom den här lysande uppsättningen, som mäter cirka 60 x 75 cm en gång konstruerad, verkligen innehåller en hel del klassiska Harry Potter-scener i sina flera rum och gångar.

Det skulle ta lång tid att lista varje plats och scen som representeras i detta Lego Harry Potter-slott, men det räcker med att säga Stora hallen är vackert realiserad med snyggt designade glasmålningar, flammande facklor och sittplatser som rymmer en rad studenter och personal. Annars hittar du hemlighetens kammare, Moaning Myrtles badrum, Dumbledores kontor, Umbrages kontor och mycket mer.

Recensioner av köpare:
Detta var mitt första köp och jag hade funderat på det i några veckor. Jag köpte själv och det var det bästa jag kunde ha gjort! Det tog mig 3 dagar och det var fantastiskt. Det var något jag såg fram emot i slutet av mina arbetsdagar! Det fanns några mess ups (bara för att jag är en nybörjare byggare) men de var mycket lätt korrigerat! Jag skulle rekommendera detta till vem som helst! ?Betyg 5

Det här är den största uppsättningen jag någonsin har köpt. Som Harry Potter-fan skulle jag vilja se vad jag läser i boken komma till liv och det gör det! Jag gillade att bygga den utan att stressa. Herregud! Det är ett mästerverk att se på. Jag är så glad att jag köpte den. Betyg 5

Köp på cdon

2. Harry Potter Lego Diagongränden 75978
?Ålder: 16+ | Bitar: 5544 | Modelnr: 75978 | År: 2021
?Rek Pris: 4499 kr

?Ikoniska butiker som är fullspäckade med autentiska detaljer Denna imponerande modell är över en meter bred och fångar verkligen den livliga, magiska shoppinggatans atmosfär. Bakom de magnifika fasaderna finns intrikata interiörer, fascinerande funktioner och välkända karaktärer. Kolla in trollstavarna hos Ollivanders, besök Gyllenroy Lockmans boksignering i bokaffären Boklund och Alster, köp en kärleksdryck från Weasleys vassa varor och upptäck alla tillbehör och attiraljer hos Scribbulus skrivtillbehör, Förstklassiga quidditchtillbehör, Florean Fortescues glassbar och Daily Prophet.

?Recension av köpare:
?Detta är en av de bästa legoset någonsin. Satsen är full av små detaljer och har ett fantastiskt exteriör att visa. Denna uppsättning är också bra att leka med på grund av dess öppna rygg och även mängden cool design hjälper dig också att bli nedsänkt i Harry Potter-universum. Det huvudsakliga positiva med denna uppsättning är utsidan och när den visas är den verkligen till sin rätt. Det hjälper också att Diagon-gränden är en riktigt ikonisk plats och lego gjorde ett bra jobb med att återskapa den. Färgerna på den här uppsättningen är ljusa och i ansiktet så att du inte kan missa den, men också några av byggnaderna är mörka så att du kan visa nästa en modulär lego-uppsättning och den kommer att passa bra. Byggteknikerna i den här uppsättningen är också roliga och unika med en sval skorsten för Olivanders och en unik mekanism för Weasley Wizard Wheezes-butiken samt en sval snedning på framsidan av Quality Quidditch Supplies. Ett annat häftigt tillskott är grattis på gatan och det faktum att du kan flytta byggnaden isär och skapa din egen gata. Några problem med denna uppsättning är förmodligen minifigurerna, men de är mest bra, det är mer fakta att de upprepar för många utskrifter. En annan sak är att det är irriterande att de inte hade nyckelpersoner som Mr Weasley och Rita Skeeter. Lockhart är dock fantastiskt. Den huvudsakliga kritiken mot denna uppsättning är att göra med bristen på ett par viktiga butiker E.G Den läckande kitteln, Borgin och Burkes och Gringotts (detta kan göras som en uppsättning individuellt). Men de flesta av dessa är nit plockar och inte riktigt ta bort från denna uppsättning. Sammantaget är denna uppsättning supercool och är både en fantastisk skärmbit och också en bra speluppsättning. Jag skulle rekommendera denna uppsättning till alla Harry Potter-fans även om den här uppsättningen är lite dyr och du kan också få Hogwarts för samma eller mindre skulle jag säga att det är värt det. ?Betyg 5

Köp på amazon

3. Harry Potter Lego Attack mot Kråkboet 75980
?Ålder: 9+ | Bitar: 1047 | Modelnr: 75980 | År: 2021
?Rek Pris: 1229 kr

Det finns så mycket att göra och upptäcka i Kråkboet, familjen Weasleys hem, och en sida av det detaljerade dockhuset kan öppnas för att ge massor av lekutrymme för barn. Med 8 minifigurer kan lekarna börja direkt. När barn återskapar den berömda scenen där dödsätarna Bellatrix Lestrange och Fenrir Grårygg attackerar kan de använda elddelar för att återskapa elden som ödelägger byggnaden.

Recension av köpare:? Hittills måste detta vara en av mina favorit Lego Wizarding World Of Harry Potter Kits som jag har byggt. Det finns så många små detaljer i The Burrow att jag ständigt gick "oooohhhhh" när jag byggde den. Min speciella favorit är eldstaden eftersom du kan ändra den från orange lågor till gröna lågor för när de använder alla viktiga nypor av Floo Powder. Jag njöt grundligt av byggnaden från början till slut och blev faktiskt ganska besviken när jag avslutade den. Det finns mycket spelvärde med alla små rum och medföljande figurer.?Betyg 5

Köp på amazon

4. Harry Potter Lego Stora salen på Hogwarts 75954
Ålder: 9+ | Bitar: 878 | Modelnr: 75954 | År: 2018
?Rek Pris: 1229 kr

Stora salen Harry Potter Lego byggsats, med en öppen spis, bänkar, bord och vändbara husbanderoller plus Grand Staircase-tornet med en spiraltrappa, dryckesrum, skattrum, sorteringshatt, Mirror of Erised och massor av magiska artefaktelement. Denna fantastiska rollspelslottleksak innehåller 10 minifigurer och byggbara Basilisk- och Fawkes -varelser plus Hedwig och Scabbers - figurer. ?
Recension av köpare:?Jag älskar absolut denna uppsättning, utsidan är vackert detaljerad såväl som interiören. Minifigurerna är fantastiska och erbjuder en mängd studenter och lärare, jag har också lagt till Collectible Minifigure-serien för att ge min hogwarts en livligare känsla. Denna uppsättning i kombination med Whomping Willow-satsen förlänger spelet och ger en fantastisk slottvisning. Uppsättningen skulle antagligen ha tagit mindre tid att bygga men jag ville göra det sist. ?Betyg 5

Köp på cdon

5. Harry Potter Lego Hogwarts astronomitorn 75969
Ålder: 9+ | Bitar: 971 | Modelnr: 75969 | År: 2020
?Rek Pris: 1229 kr
?Detta 971 delar stora lekset innehåller ikoniska rum, populära karaktärer, roliga tillbehör och oändliga magiska möjligheter.

Recension av köpare:?
En fantastisk uppsättning med stort värde, figurerna är mycket detaljerade och passar alla för den scen som detta replikeras i filmerna och böckerna det finns också massor av utrymme för ytterligare figurer vilket är bra att visa. Modellens utsida är också otroligt detaljerad och använder några smarta delar och byggmetoder för att uppnå detta.

Köp på cdon
6. Harry Potter Lego Hogwarts Klocktorn 75948
Ålder: 9+ | Bitar: 922 | Modelnr: 75948 | År: 2019
?Rek Pris: 1099 kr

I Hogwarts klocktorn finns många välkända rum och omtyckta karaktärer från böckerna om Harry Potter?

Recension av köpare:
Har samlat Harry Potter-legos sedan 2001 och det här är de bästa uppsättningarna jag har köpt tillsammans med den stora salen. Möjligheten att bygga den som moduler som du kan ansluta till andra lego Harry Potter-uppsättningar som den stora salen är en bra idé. Jag älskar hur du kan ansluta den här uppsättningen till den stora hallset, det ser bara fantastiskt ut. Jag hoppas att många fler anslutbara delar som den här kommer under åren.

?Köp på cdon

Hogwarts: Hemligheternas kammare 76389 finns från 2021-06-01

* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp. *